pavel9 Vloženo 5. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2024 Vyměnil jsem ve fabii 2 (1.4 /63kw) hal.žárovky za led v mlhovkách a při rozsvícení mlhovek nebo přisvícení v zatáčce začne na palubce blikat žlutá kontrolka.Neví někdo jak tu kontrolku vypnout?Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 mě taky bliká 30 vt a pak zhasne a vše OK a nevím proč 2006 roomster .Začalo to po umytí auta . Jinak natáčení nemám ŽÁDNÝ ANI MLHOVKY , naklápění automat. nemám jen mechanicky kroužek 1-2-3. nikdo s tím nic nedělal . Píše to že se to nemůže spojit s počítačem asi. Ale jak se to má spojit když na světla žádný vymoženosti moderný nemám . JEDINĚ VYPÍNAČ. mohu tam i dát jakoukoliv žárovku nebo cokoliv a nic to nedělá atd. všechno svítí jak má. pavel9 pokud vy máte natáčení atd -moderní doba tak tam musí být správná žárovka nebo k těmhle LEDKÁM nějaký odpor ,Odborník by vám to vysvětlil. Nebo se zapnul cestovni rezim v maxidotu ted jsem se to dozvěděl ,až já budu mít čas kouknu na to , ale já toho tam moc nemám na zobrazení 2006 v MAXDOT originál z Rakouska . Uvidím zdali to tam mám ani vymazat výměnu oleje nejde a to mám asi 10 návodů i škoda servis to zkoušel a nic jedině počítačem . https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=142029 NEBO https://www.skoda-forum.cz/octavia2-interier-eletro/maxidot-cestovni-rezim-t1794.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feldo Vloženo 9. Ledna Sdílet Vloženo 9. Ledna V 5. 10. 2024 na 11:05, pavel9 napsal: Vyměnil jsem ve fabii 2 (1.4 /63kw) hal.žárovky za led v mlhovkách a při rozsvícení mlhovek nebo přisvícení v zatáčce začne na palubce blikat žlutá kontrolka.Neví někdo jak tu kontrolku vypnout?Dík za odpověď. Aké žiarovky si dával prosím ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.