Přejít na obsah

Varovné blinkry

Dodi 15

Doporučené příspěvky

Dnesni prihoda, dojel jsem domu, auto odemcene u domu, klice nekde doma, dojdu asi za 10 minut do auta, chytnu za kliku, otevru a rozblikaji se varovne blinkry a blikaji dokud jsem nevypnul tlacitkem na palubce, nechapu nic. 
Nekdo se stejnym ukazem? Nebo co by to mohlo byt?! 🙈🤓

Editováno: , autor: Dodi 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se párkrát stalo, že jsem odemkl ovladačem a blinkry zůstaly blikat a musel jsem je vypnout tlačítkem. Stejně tak se mně stalo, že jsem odemkl, dával věci do kufru a mezi tím auto zamklo některý dveře, prostě si žije svým životem.

Odkaz ke komentáři

@vormen Dík za reakci, nějak si to řešil? Děje se stále, nebo jak často? Já to zatím řešit nebudu, jen pokud se bude opakovat, jen mě to překvapilo. Odpověď by stejně v ŠA byla, to je poprvé co o problému slyšíme, závada se neprojevila a .............................. hlavně jeďte co nejdál odsud pryč 🙂

Odkaz ke komentáři

Mám jí necelé tři roky. V létě 22 a  na jaře 23. Vždy tedy bylo teplo a auto stálo venku. V garáži se mi nestalo nikdy. Občas se mi stane po zamčení  na displeji infoteimentu svítí hodiny. Nicméně vždy u všech svých aut od roku 1997 jsem  vždycky po uzamčení auto obešel. 

Editováno: , autor: Petr AMF
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...