Wazi Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 Ahoj, měl bych na vás dotaz ohledně chování motoru s DSG. Uvažuji o koupi verze 130 let a tam bohužel nejde přikoupit volba režimu a ani nejsou pádla pod volantem. A když si vezmu, jak se běžně chovají DSGčka v režimu normal, tak nevím, zda bych by schopen s tím žít. Můžete mne tedy říct, zda dochází k častému podtáčení motoru, nebo elektrika toto nějak eliminuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 A nejde to projet u nějakého dealera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 DSG vždy a u každé motorizace točí co nejméně. Vyřešíš to úpravou SW DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loki83 Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 pri benzine to neni take hrozne ako Diesel a 6st. DSG. Chod si skusit predvadzacku a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2024 Jezdit na S nebo nechat upravit SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 12. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2024 No jasně, ale u nového auta v záruce? Jak se k tomu pak staví? Jinak ano, vyzkoušet je samozřejmě nejlepší, jen jsem ještě neměl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 12. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2024 Hoši ještě mi prosim pomozte, když nemá auto volbu jizdního režimu, nemůžu přepnout na S? Teď jsem viděl fotku a nevím jak se liši tlačitko na drive mode a u řadiče jak je R N a D/S. Díky a sorry za možná hloupý dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 13. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2024 Na řadiči ťukneš dozadu a tím se dostaneš do módu S. Ťukneš znova a jsi zpět v módu D. Pokud má auto volbu jízdního režimu v infotainmentu, tak je to spojené (myslím že vždy) i s nastavováním tuhosti tlumičů. Tedy bys musel mít DCC (adaptivní podvozek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 20. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2024 Už základní verze Essence má multifunkční kožený volant (pro dsg s pádly) u verze 130 let je navíc volant vyhřívaný. Verze 130 let premium má volbu jízdního režimu v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.