FISHkaa Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hmm, tak zatim sem se ted dostal tesne pod 25000, myslim, ze prijit na to jak, tak je realnejch i mnohem vic jaká je ta nová taktika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hmm, tak zatim sem se ted dostal tesne pod 25000, myslim, ze prijit na to jak, tak je realnejch i mnohem vic jaká je ta nová taktika? Kanony Maji po upgradu stejne jako ohnovy veze bez upgradu, ale strili rychlejs, jen ne do vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hmm, tak zatim sem se ted dostal tesne pod 25000, myslim, ze prijit na to jak, tak je realnejch i mnohem vic jaká je ta nová taktika? Kanony Maji po upgradu stejne jako ohnovy veze bez upgradu, ale strili rychlejs, jen ne do vzduchu ja zase upgradujem len raz na ohnive veze a potom upgradujem uz len ten urok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Dej te mi prosím někdo odkaz na tu novou verzi. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak zas o neco vic, zajimavy, co to ma za moznosti, fakt genialni gameska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nova verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nova verze Díky... Normálně mi řekni jak si udělal 44 tisíc... jaký používáš zbraně a rozmístěný... o takovým skore si můžu nechat zdát a nebo to budu muset hrát ve dne i v noci a pilovat formu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Nova verze Díky... Normálně mi řekni jak si udělal 44 tisíc... jaký používáš zbraně a rozmístěný... o takovým skore si můžu nechat zdát a nebo to budu muset hrát ve dne i v noci a pilovat formu Ted sem to zkousel kanonama, ale zase musim chvili neco delat Nadelal sem plno chyb, takze verim tomu, ze 120.000 je celkem realny. Editováno: 18. leden 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak vas uz jen trochu navnadim Jeste mam jednu domnenku, tak to jeste nekdy zkusim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A high score list ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nova verze Díky... Normálně mi řekni jak si udělal 44 tisíc... jaký používáš zbraně a rozmístěný... o takovým skore si můžu nechat zdát a nebo to budu muset hrát ve dne i v noci a pilovat formu Ted sem to zkousel kanonama, ale zase musim chvili neco delat Nadelal sem plno chyb, takze verim tomu, ze 120.000 je celkem realny. kurfa, Kryso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A high score list ... to hraješ tu novější verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A high score list ... to hraješ tu novější verzi? Jj, ta stara je nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Taxem to zkusil jeste jednou, jaxem mel domnenku, a vyslo to A kdybych nedaval spatne veze, tak to mohlo byt jeste tak o cca 10.000 vic Pokud to jeste nekdo hraje, muzu sem hodit obrazovku, jaxem to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Pekny, ja udal napoprvy jen neco pres litra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Taxem to zkusil jeste jednou, jaxem mel domnenku, a vyslo to A kdybych nedaval spatne veze, tak to mohlo byt jeste tak o cca 10.000 vic Pokud to jeste nekdo hraje, muzu sem hodit obrazovku, jaxem to udelal Hoď to sem tu fotku, docela by mě to zajímalo. díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Taky bych rad videl jak si to udelal ...me se podarilo nejakych 30tis ale vic netusim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Vypada to zhruba takhle, to je ale na konci. Upgradoval jsem jenom uroky, zadnej ohen nebo cokoliv jinyho. A kupoval jsem kanony jenom tak malinko, jak bylo potreba, klidne sem nechal ty smejdy projit a koupil zivoty. U leteckejch levelu jsem koupil air veze, dal doprostred trochu doleva a nahoru doprava. A pak je hned zase pred koncem levelu vsechny prodal. Kanony jsem zacinal vetsinou na pravy strane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 ty seš kanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 ty seš kanec Zensky taky rikaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to má jen 39 levlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 to má jen 39 levlů Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Já zatim jen LVL 30 ale pomalu rostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 TAk jsem taky dodělal ten level 39, ale čekal jsem, že to pojede dál... Docela zvláštní konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.