Publikováno Říjen 11, 2024Říj 11 Vcera jsem chtel vyjet z pneuservisu a auto neslo nastartovat. Tvrdosijne hlasilo nedostupnost front asist. Nic nezabralo. Skoncil jsem telefonatem na linku mobility a objednan otah do servisu. Po delsi dobe jsem zkusil nastartovat a slo to. Dnes v servisu bez zasahu, je chybny sw ridici jednotky a ceka se na opravu. Navod jak postupovat priste - auto na 15 minut zamknout a pote nastartovat.
Listopad 3, 2024Lis 3 Jop, zial toto je uz skor vlastnost novych aut s milion riadiacimi jednotkami. Sestre sa to iste stalo s novym Tiguanom. Dalsi majitel tu pisal o podobnej skusenosti s novym Kodiaqom. Ked auto vyhodi chybu. Treba vystupit, zamknut, pockat kym sa system uspi/restartuje (aspon 10-15 minut) a potom dufat, ze po restarte uz chyba nebude.
Listopad 17, 2024Lis 17 Děje se nám na dvou autech to same. Podle servisu se jedná o SW závadu a výrobce připravuje opravu.
Leden 9Led 9 Tiež sa mi to stáva a pekne ma to serie teda. Už len čakám kedy sa mi to stane na pumpe po tankovaní alebo podobnej debilnej situácii.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.