mapo27 Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Po koupi nového vozu jsem byl nemile překvapen že ze schránky před spolujezdcem zmizel výstup vzduchu ,,klimy´´ na léto fajn věc . Ono těch věcí mizí čím dál víc . (2 háčky v kufru místo 3 , gumičky v předních kapsách dveří ) No tak k tomu ventilu klímy ,koukal sem že v kastlíku je na ventil stále připraven montážní otvor a na rozvodu vzduchu je taktéž pozůstatek na připojení hadice k onomu ventilu. Je pouze zslepen gumovou krytkou viz. foto. Práce na 15 min. 9 šroubků spustit kastlík ,zapojit hadici na výstup k tomu určený a ventil zacvaknout do otvoru v kastlíku. Čísla dílů : 5E0 816 355 ventil , 5E0 816 311 hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami ano, taky jsem cumel, co model 2024 ma orezanyho... vystup do schranky - to uz postihlo driv vic modelu od Skody, kde to sebrali, pak to zase vratili ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Taky se na to chystám, věci nakoupené, ale ještě jsem se na to nedostal...dá se ten kastlík sundat bez odpojení jednotky? Taky nechápu proč je to zrušený, i když cena té hadice je masakr. Jedničková Fabka měla chlazenou i schránku vlevo pod volantem a teď není nic Stejně jako šuplíky pod přední sedadla, nejdou z fabriky přikoupit a přitom se vyrábí. Šetření na užitečných drobnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Jednotku jsem ani nevyndával ani neodpojoval , jediné co bylo odpojeno lampička ve schránce a lampička na ,,nohy" Editováno: před 3 hodinami, autor: mapo27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.