zdenouch Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Cauves,o klimě jsem také přemýšlel,dokonce ji můžu i mít za pusinku, ale když jsem viděl ty fotky,dost mě to odradilo, ale skutečně klobouk dolů. A to jsou jen fotky z dodělávání elektroinstalace. HOŠI DĚKUJEM !!!!!!!!!!! Editováno: 13. Říjen 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.tom Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Ahoj. Prosím neměl by někdo schémátko, jaký pin z panelu climatronicu, vede na budíky na teplotu chladící kapaliny ? či jestli tam má být nějaké čidlo. Neb když dám diagnostiku na panelu climatronicu ukazuje mi to -50 stupnů tedy typuji že bud někde má být čidlo co není uvedené v dílenské příručce, a nebo se musí nějaký pin napojit na budíky ale nevím kam (ideální by bylo číslo či barva kostky + pin nebo barva drátu u panelu climatronic) Další věc je ta že mám nezávislé topení, ale když se climatronic zapne nerozeběhne se větrák dokud se neobjeví otáčky motoru, nebo dokud manuálně nestisknu tlačítko větráku (což nestisknu neb nejsem v autě) Tuší někdo jak to obejít či jestli má vlimatronic na nějakém vstupu pin pro toto sepnutí ? (nějak to řešený být musí protože třeba v T4,T5 se používá climatronic taky a mají nezávislý topení) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fisi Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Kdyby jste potřebovali díly na climartonic, topení a pod.(serva, čidla,kabely,panely.PTC) tak seženu vše. Nové a orig. na fabia I,II roomster, polo a odvozené káry. Cena dohodou. Zdarec.Chci se zepta jestli bys dokázal sehnat kabeláž na klimatronic do octavie???Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Zdarec.Chci se zepta jestli bys dokázal sehnat kabeláž na klimatronic do octavie???Dík čus sehnal jsi tu kabeláž?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras83 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/skoda-octavia-climatronic-chomutov-o4525528.html pánové, když tohle koupim, kdo mi to v čr zadělá? a asi za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 čau,vyndavám topení a nemohu najít ty dva šrouby tam kde se připojuje v motoru klima.Ten spodní vidím ale nevím jak ho povolit ze které stran a ten vrchní nevidím vůbec.Mám to rozdělaný a potřebuji rychle poradit ,dík.Je to 2001 a v DP je popsán starší model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EAST Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Nemate nekdo strucny prehled, ktere kabely je nutne dotahnout do stavajici el. instalace pri predelani manualni klimatizace na climatronic ? popripade el. schema zapojeni manualni klimy. Dekuji East Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia81kW Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 dobry ja sa chcem spytat či nemate skusenosti s takim problemomo ako mam ja. mam octaviu 1,9 TDi 110 PS a blbne mi klima raz sa zapne a raz sa nezapne klima je manualna procim poradte my dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 No pokud zkoušíš klimu ted v zime tak je možne že ji nezapneš proto že je chraněna čidlem asi kolem +4st . pokud to dělalo i předtím před ochlazením tak začit od elektriky manual klima neni až tak moc složitá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 Jen pro upřesnění. Ať to nezkoušíš když bude těch 4°C a nepůjde Ti to. Ta teplota je 5°C. Výpis z manuálu: "Popis klimatizace Pro Vaši bezpečnost a pocit pohodlí je důležitá bezchybná funkce klimatizace. Chladicí zařízení může pracovat jen tehdy, pokud je stisknuto tlačítko AC a jsou splněny následující podmínky: • nastartovaný motor, • vnější teplota nad +5 °C a • spínač ventilátoru v poloze 1 až 4." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborS. Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 ahoj, po sáhodlouhém čtení jsem se pustil do přestavení manual climy v mé octavii 1.9TDI 1998 na climatronic. (jsem autoelektrikář) ale musím se i tak optat. zapojen svazek klimatroniku k stávající elektrice jsem řešil studováním schemat mého ročníku a z které pochází asi novější klimatronik.vše je zapojeno krom tlaku chladiva a vedeni z klimy do topení. problém však sem zjistil ten,když topení zapnu ,nastavím napž foukání na okno, klapky se nařídí směrem na ofuky posádky. dám li jinou funkci opět to nesouhlasí.ani u jedné. nesetkal se s tímto zádrhelem už někdo? nemuže to doufam ovlivnit ten kabel do motorový jednotky ? jinak svazek sem zapojil ku topení snad správně i když kladky mají stejné svorkovnice tak délkou vodíčů by zámněna neměla být ani možná. děkuji předem za každou radu. po zamčení tematu překopírovávám dotaz. pročetl jsem článek snad celej ale nejsem z toho moudrej. napadá mě jestli je v diagnostice skouška jednotlivých klapek ,případně jaká adresa? a pokud ne jestli je možnost kdzž je vadná na vnitřní cirkulaci aby to takto zlobilo? předem děkuji, sem z toho takovej nesvůj kdzž neco dlouho nejde... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborS. Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 zjednodušuji dotaz. climatronic elektrika z 2001 a auto 1998 , schema zkombinováno asi po týdnu z různých variant. problém? klapka mísící vzduch do nožního p. -čelního okna a druhá klapka okno s nohy - ofuk palubka mají oboje jakoby obrácenou polaritu. pro mě není problém podle schema zjistit 2 vodiče na servomotor a mezi sebou je zaměnit, dotaz spíše zní neví li někdo jak se to mohlo stát? PŘECI JEN SE SVAZKEM CLIMATRONICU SE NIC NEDĚLÁ tak mi to nejde do hlavy. jinak doufám že mi někdo odpoví,předem mu taky děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Ahoj,mám laurina 2001 1.6 74 kw.Mám tam manuál a chtěl bych to předělat na digi climactronik.Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Hm, je tady 17 stránek mj. i tom to. To to chceš napsat ještě jednou? Podtitulek tématu zní: "Nic na AC/Climatron, AC na Climatron... ". Tak jak? Co myslíš, bude to tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Dobře.Už vím,že to jde.Je někdo z Ústeckého kraje kdo by to dokázal udělat? pochybuju že by to v servisu uměli.Nebo myslíte že když to dám do autorizovaného servisu škoda-že mi to udělají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 zdravim po dlouhem cteni sem nezjistil nic o tom ,jak to tedy predelate, je jasne ze musim vyndat topeni a dat jine to je vse v poho ale je mozne vysvetlit ,kam pripojit elekt vedeni ,myslim ze jsou taci kteri neumi cist dokonale ze schematu ,i presto se chteji pustit do teto prestavby ,hledal sem fotodokumentaci ,na toto tema ale nic sem nenasel ,jen nejake foto ale bohuzel z toho nejde poznat co kam pripojit ,take se snazim predelat klimu na climatronik ,pomalinku si davam veci do kupy,topeni mam ridici jednotku take ,cidlo deniho svitu take a ted se snazim nejak to dat dohromady jak pripojit dochlazovani a dalsi veci ,nema nekdo foto aby to bylo snadsi pro ostatni i pro mne dekuji za pochopeni , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 (editace) vedel by mi prosim niekto popisat aky je rozdiel medzi agregatom kurenia a agregatom klimy? (nachadzajuci sa v interieri za palubkou) mam auto skladacku, v ktorom nebola klima, a predchadzajuci majitel sa s tym pohral, ale ocividne nedokoncil, v blizkej dobe by som chcel rozobrat palubovku a pozriet sa na to este otazocka mam RJ ventilatorov 1J0 919 506 H budem ju musiet vymenit za 506 K? Editováno: 17. Květen 2011, autor: aughostino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arbitboy Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Je tady někdo schopen a ochoten předělat manuál A/C na klimatronic? Praha, na ceně se určitě dohodneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Martin RS nebo Garny Ti to určitě udělají... Editováno: 22. Květen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario.tn Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Hladám niekoho kto by namontoval klimatizáciu do Octávie I r.v. 2002, 1,9 SDI. Viete my poradiť.? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Schválně jsem Ti ten odkaz dal tak jak jsem ho dal, tj. přímo na odpověď na Tvůj dotaz. Kontaktuj: MartinRS nebo Garny-ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Kluci prosím měřil někdo teplotu u výdechu??Mám pocit že to má být kolem 5 C°. Mám tedy manuální klimu ,sem po servise, ale u výdechu 13 C°. Je to normální?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Mám Climatronic a při nastavení na Low je teplota vzduchu u prostředního výdechu 3-5 °C. Venkovní byla 25 °C. Naplněno před dvěma roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arbitboy Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Kluci prosím měřil někdo teplotu u výdechu??Mám pocit že to má být kolem 5 C°. Mám tedy manuální klimu ,sem po servise, ale u výdechu 13 C°. Je to normální?? Mám stejný problém. Sice jsem neměřil teplotu proudícího vzduchu z výdechu, ale je dost vlažný. Skoro to subjektivně hodnotím jako teplý. Rozhodně nejde o "ledový" vzduch, který bych si představoval kolem těch 5° C. Jaká může být příčina? První, která mě napadla je nedostatek kapaliny v klimatizaci. (Takže musím zjistit, zda je třeba doplnit/vyměnit). Jaké mohou být jiné příčiny, pokud je kapalina ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zkus zkontrolovat jestli mas v poradku vetrak od klimy co je v motoru, jestli neni pridreny nebo uplne zadreny, pak to chladi malo resp. dela to takovy vlazny vzduch a az kdyz jedes tak se to naporove pres klima chladic ochlazuje a chladi to vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.