Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

U mé oktávky mám výhrady ke svítivosti světlometů nečirých předfacelift. lamp. Poradíte mi někdo jestli se dá zlepšit svítivost nějakými lepšími žárovkami, či barvou - Vaše zkušenosti! samo za rozumnou cenu. Dík! (Sorry, jestli to už šlo)

• Autor

Neco jsem si už tady přečetl, viz níže, ale zajímaly by mně konkrétní typy halogenek a jak se pohybuje jejich cena a jestli lze použít s větší než originál watáží. Dík!

Větší watáž ne . Žárovky Osram Silverstar +50%

je to tak větší watáž nedoporučuji, ty lampy pak neuchladíš a poškodíš je, ber ty Osramy

je to tak větší watáž nedoporučuji, ty lampy pak neuchladíš a poškodíš je, ber ty Osramy

Je to tak . S větší watáží po čase zažloutne ten čirý plast a udělají se v něm trhlinky

• Autor

Díky moc, a jejich cena a kde jsou k sehnání?

• Autor

Je to tak . S větší watáží po čase zažloutne ten čirý plast a udělají se v něm trhlinky

U předfaceliftové oktavky jsou skla imho, a tem to nevadí, ne? Spíš relé a elektrika apod, ne?

U předfaceliftové oktavky jsou skla imho, a tem to nevadí, ne? Spíš relé a elektrika apod, ne?

Ale, parabola je z plastu. No mužeš to zkusit třeba to vydrží. Jinak ty Osram Silverstar +50% seženeš v Globusu nebo na benzínce.

U mé oktávky mám výhrady ke svítivosti světlometů nečirých předfacelift. lamp. Poradíte mi někdo jestli se dá zlepšit svítivost nějakými lepšími žárovkami, či barvou - Vaše zkušenosti! samo za rozumnou cenu. Dík! (Sorry, jestli to už šlo)

Co takhle vyčistit světla já to vyčistil a rozdíl byl viditelný, někde jsem na to viděl i odkazy jak najdu tak ti jej sem dám je to popsaný pro blbce :t

vidím že tu nejsaem sám a jsou i rychlejší lol

Nevsimnul jsem si ze uz to tam je 1 dany :ph34r:

sakra jednou nejmin 3krat lol

• 2 týdny později...
  • Autor

Zkusím, díky všem!!! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.