Killroyj Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 To přepinování jsem tu nikde nenašel...nepomohl by jsi mi prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Tady máš ten co potřebuješ. http://aukro.cz/spinac-svetel-skoda-fabia-i-i4364695074.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubap Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Děkuji za radu. Vypadá to opravdu na spínací relé pro denní svícení. Poraďte prosím, kde relé najdu v autě. Skoda fabia I r.v. 2005. Dneska jsem zkusil test tím, že knoflík jsem otočil natvrdo na svícení a už nic nejiskřilo a hned se vše bez problému rozsvítilo. Myslel jsem si, že relé je společně s pojistkama na boční straně palubní desky u řidiče, ale jsou tam právě jen pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubap Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 tak nakonec to byl vyklepaný kabel, konektor prasklý. Výměna kabelu včetně konektoru už to maká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pep10 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ahoj, z ničeho nic začala vypadávat potkávací světla, jedu, přestanou svítit, vyměním žárovky, fungují, když je jen prohodím, tak nefungujou. Po nějakém čase se dají opět vrátit a chvíli zase fungujou, dokavaď nepřestanou. Prasklé nejsou. Relé? Spínač? Co s tím? Díky. Fabie 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Prohozením myslíš výměnu levou za pravou? Já bych tipoval spínač světel, ale jsme v sekci fábule 1, ty ještě měly posilovací relátka na světla - "dvojky" už mají světla spínaný přímo spínačem u kolena ... Podle toho bych šel i kontrolovat věci. Určitě to chce nějakej měřák a mít možnost kontrolovat celistvost kabeláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla?Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla.Že to v podstatě je taková anomálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 před 21 hodinami, Wojnar napsal: F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla? Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla. Že to v podstatě je taková anomálie. Měl ho favorit, měla ho i felina - a taky jedničková fábule minimálně do faceliftu. Se všema jsem jezdil a minimálně pro přepínání potkávací/dálkový měly relé, protože při přepnutí to v útrobách jejich palubovky hezky výrazně CVAKLO. U fanouše i filcky se k tomu přidávaly problémy s navlhlým reléovým boxem nad nohama spolujezdce v případě, že netěsnilo čelní sklo - pak si světla dělaly co chtěly. Dvojkový fábule už žádný relátko nemají, protože ho nemá ani room (elektrika je u FII a R až na drobný odchylky identická). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pep10 Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Jojo, jedničková po fl. Prohodil... Jednu jsem vyměnil, druhou prohodil a nic, po chvíli jsem ty dvě (novou a starou) prohodil a vše šlo. Pak jsem zkusil zpět tu původní, ale nesvítila, když jsem je prohodil s tou druhou původní, tak to zase svítilo. Druhý den nastartuju, zapnu světla a zas nejde ani jedno. A takhle celý týden. Vyměním, prohodím a jdou. Teď je to ale zas chvíli v cajku, tak snad se to umoudřilo. Takže se zkusit podívat na to relé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Buď a nebo patice na žárovky - budou asi pořádně vyhřátý a s malou přítlačnou silou. Musejí se krimpovat na dráty spešl kleštěma, vem to do servisu a nasaď jim brouka do hlavy, že chceš ty patice vyměnit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Ahoj, mám problém, přestali mi svítit přední světla a nesvítí ani kontrolka potkávacích světel, nic méně dálková světla fungují a to jak blikání tak i páčkou do předu. Myslíte že je chyba v přepínači světel nebo je v elektro výzbroji ještě nějaké telátko či tak něco? Díky za rady. Ještě dodám že žárovky a pojistky jsou v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipovaFabia Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 On 11/13/2007 at 11:41 AM, chromax said: Ano díky,opraveno,bylo to relé jak píšeš. Dobrý deň, kde ste kúpili nové relé? A ako zistím ktoré relé je na tlmené svetlá? Ďakujem. Filip T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Zkus toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/8z0951253-rele-pracovniho-kontaktu-de-31376.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Nesvítí levé tlumené světlo na palubce kontrolka svítí v pojistkove skrini je zasazena pojistka 50 a 52 54 ne cestou do Itálie to svitilo, přestalo to svítit až v Itálii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Obávám se, že bez pojistky 54 levé tlumené světlo svítit nemůže. Zkusil jsi jí osadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 na pozici 54 je bílá pojistka vyndal jsem ji a vložil modrou světlo stále nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Žárovka je v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 (editace) Tak to chce vzít voltmetr a ohmmetr a změřit je-li napětí na pojistce, je-li pojistka průchozí. Změřit je-li napětí na žárovce. Změřit je-li kontakt patice s hnědým vodičem spojen s kostrou vozidla. Editováno: 8. Září 2022, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Dík za rady Nic z toho nemám sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Jak je ověřeno že žárovka je v pořádku - jen pohledem že je vlákno celé? Nebo jinak. Výměnou za novou, přesunutím z nefukčního místa na jiné kde funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Výměna za jinou novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulaset Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Zdravím, mám takový problém. Mám Škodu Fabii 1.2 HTP Combi 2005 A stala se mi jedna věc. Nesvítí mi potkávací světla ani kontrolka na palubce. Žárovky jsou kloudný a výměna pojistek nepomohla. Někdo nějakou radu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Vytiahni vypinac svetiel a hned zistis.Pravdepodobne kontakt je zly.Vypinac zatlac a drz a pootoc dolava a tak vytiahni cely vypinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Pootáčí se doprava viz v tématu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.