Michal1098 Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Zdravím vás všetkých. Dnes moja Octavia II r. 2012 1.6 TDi CR 77kW pri parkovaní takpovediac “zhasla”. Predtým som spravil cca 50km, zaparkoval som a zrazu sa sám vypol motor. Rádio išlo, svetlá svietili, aj zamknúť/odomknúť sa dalo diaľkovým, ale keď som otočil kľúčom, tak sa nerozsvietila žiadna kontrolka, ani nič “necvaklo”. Prišiel mobilný servis, pozreli sa na to, odskúšali batériu, avšak tou to pochopiteľne nebolo… Dal som to odtiahnuť teda do autorizovaného servisu, tam mi povedali, že na 99% to bude nejaká chyba v el. časti spínacej skrinky. Aj mi to dáva význam, ale chcem vás pekne poprosiť, ktorí máte viac skúsenosti, či by ste mi vedeli poradiť. Poprípade možno niekto máte s tým priamo skúsenosti. Budíky s ručičkami ostali tak, ako keby bolo naštartované, teda “zaseknuté” viď foto. Ďakujem vopred za každú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami Nieco podobne mi urobilo napájacie rele, presne si už nepamätám ktore, ale bola to pozicia na releovom boxe pod volantom. Ráno som sadol do auta, presne všetko mi nabehlo ako tebe ale auto nenastartovalo, budiky mŕtve ostali. Skus pohľadať tu na fóre, nájdeš tému o tom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal1098 Vloženo před 9 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 9 hodinami @DoubleG dobre super, ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.