Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mám první vážnější problém. Přestala fungovat ruční brzda a zároveň s tím to píše, že nefunguje žádný asistent. S autem jsem zastavil u výdejního okénka a z auta se začal linout hlasitý přerušovaný vrzavý zvuk, který přestal potom co jsem s autem maličko popojel.
Auto jsem vypnul a zapnul, hlášky nic, brzda jako že jde zapnout a po chvilce opět vyskákalo všechno jako předtím. Teď už to křičí hned při spuštění.
Máte někdo podobnou zkušenost, případně tip co s tím, nebo je to rovnou na servis. Auto má najeto 2 300 km a zdravotní karta v MyŠKODA tvrdí, že je všechno OK.

Měl jsem nedávno stejný problém, cca v 5000 km. V servise vyměnili tlačítko ruční brzdy a je klid.

• Autor

Tak tlačítko bych tedy opravdu netipoval, pokud to tedy bude stejná závada.
Jak dlouho trvala výměna tlačítka, nerad bych aby mi auto zůstalo týden v servisu.
Díky za info!

Ráno přistavil, odpoledne hotovo.

• Autor

Nedalo mi to a šel jsem se na to teď podívat. Otevřu auto a už to na mě křičí, brzda asistent, asistent...
Ale ruční brzda svítí, že je aktivovaná. Nastartuji, couvnu, odbrzdí a zhasne. Zapnu auto hold a funguje, zabrzdím ručkou a funguje. Vypnu zapalování a zapnu, všechno včetně asistentů je funkční.
Stejně ale zavolám v týdnu do servisu a poptám možnost výměny toho tlačítka.

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak v pondělí ráno přistaveno do servisu a teď jsem se vrátil s autem po třech dnech. Závada - tlačítko ruční brzdy, výměna v rámci garance.
Čekal jsem, že auto bude aspoň umyté - ve Fordu naprostá samozřejmost. Auto je ale špinavé, protože jsem do servisu musel v dešti. Dál potom úplně rozhozená sedačka (nastavení), rozhozená palubní kamera (znovu nezapojená) a další drobnosti.
Nevím jestli jsem pořídil správné auto, ale zatím mi to přijde, že mám spíš medvídka mývala, jak by řekl Pepin.

• 2 roky později...

Dobry den, chci se zeptat nesetkal se někdo s touto závadou . S autem jsem normálně dojel zamknul za 10 min jsem chtěl odjet a problém je na světě. Závada el parkovací brzda + chyba všech asistentů auto nenastartuju. Přidávám fotky z diagnostiky.

dekuji za každý tip 🥹

6B00BF07-3728-4B61-A7E6-2FE7D30B9F78.jpeg

01262FE2-33FF-4334-AF42-39B3F45A8340.jpeg

2F03B1E6-2A5C-401B-B210-7CA1F8DF8E2B.jpeg

Baterie...

TJ baterie OK, starter toci ale nenaskoci?

Nene nic jen zapnou kontrolky a začnou skákat chyby začíná to na ruční brzdě atd asistenti . Při opětovném zmáčknutí to napíše servis do dílny .

predpokladam ze si vsechny chyby zkusil smaznout???

a kdyz nactes nejakou jednotku, jaka chyba tam je.. Ono to totiz asi je kompletni vypadek canu... Bud odesla gateway nebo jeji napajeni... Co pojistky??? a konktretne gateway???

Ano zkusil a stejný problém , zkoušel i samostatně jednotku začne to komunikovat a vrátí mě to z5 na všechny závady viz fotka . Pojistky jsem kontroloval a všechny OK

Tak potom vedeni CANu nebo gateway je KO

pridam sa. tiez včera som išiel 20km kessy normalne odomkla došiel som do ciela. auto stalo 14h. zase kessy odomkla a po štarte bum.

mam podobny problem ale mne to naskenovat ide aj všetky jednotky mam nasieti.

ale tiez:

parkovacia brzda,

front assist

parkovacie senzory (ale kamera ide)

dopravne značky

svietia brzdove svetla!!!!

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.39.jpeg

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.48 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-19 at 09.34.48.jpeg

Dostal jsem info že něco podobného měl jeden známý el. Taky Superb 3 a byla voda v konektoru dsg . Tak jsem na to dnes koukal nasel jsem tam olej a ne vodu- vyfoukáno a stále stejný problém nechám zkontrolovat gateway jednotku a uvidím. Jinak jestli ti auto jede a máš tyto chyby kamarád měl stejný problém a byl to konektor u mlhového světla

1CD36E22-7F60-4B96-902C-D76BA867AA6B.jpeg

konektor na jednotke pripojneho vozidla. vyskočil. takže všetko mi ide. 

Problém vyřešen - volný kabel u pojistek 

02160D5B-FD20-44A8-B8F4-A8D0AE93F09C.jpeg

😀

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.