Přejít na obsah

Citanie dopravnych znaciek-upozornenie

Doporučené příspěvky

Zatim ne. Vzdy po restartu vozu je to znova na nule. Nicmene dvakrat kliknes na volantu a mas to vypnute. 
prijde mi ze spousta lidi uz hleda problemy i tam kde nejsou. 
Podle me aby to zustalo vypnute nelze udelat prave z duvodu narizeni eu pokud by to slo tak cele tyto pravidla jsou k nicemu. Jednou je to narizeni tak bohuzel se s tim musime smirit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam pocit, ze jsem nekde cetl nebo slysel, ze to zapamatovani tohohle nastaveni i mezi starty nejak souvisi s uctem v appce. Snad ze pokud ma clovek ucet, tak by to melo fungovat. Na sve auto ale teprve cekam, tak nemam moznost vyzkouset. Nemate nekdo vic detailu? Zkousel nekdo? Diky

Odkaz ke komentáři

7 hours ago, bazycek said:

prijde mi ze spousta lidi uz hleda problemy i tam kde nejsou. 

Možná proto, že si koupili auto za mega a půl, u kterého se výrobce bije v prsa hláškami jako simply clever, prémiový vůz a podobně, a pak zjistí, že toto nejde, tamto jde, ale moc nefunguje… Fakt nemám radost, když si nemůžu uložit nějakou svoji konfiguraci tak, aby si to auto pamatovalo a neměnilo to. Nebo mě nebaví každou chvíli utírat kliky, aby fungovalo kessy. Když je pod nulou, nikdy nefunguje tempomat. A nejde ani přepnout do módu “postaru” bez udržování vzdálenosti.

Takže ne, lidi nehledají problémy, hledají komfort, který jim byl slíbený a za který si zaplatili.

Odkaz ke komentáři

Kde jim bylo slibeno ulozeni nastaveni? Viz tento konkretni pripad s rychlosti a pipanim? 
ja o tom teda z zadne recenze ci reklamnich spotu neslysel. 
tento konkretni pripad proste neni zadna chyba, co ja mohu rict tak stejne to funguje i u vozu hyundai. Proste se to neda ulozit.

muzes si to vypnout,ale bohuzel po kazdem startu. Za to dle me skoda nemuze ale narizeni eu. 
samozrejme ostatni veci jako je nefunkcni asistenti,tlumice atp je jiny pripad ale nastaveni asistentu ci bezpecnostnich veci co ve voze podle eu byt od r.2024 proste skoda nijak neovlivni. 
proc by tempomat nefungoval pod nulou? To slysim poprve. Ani nikdo jiny zde toto nezminuje.

ma nekdo jinou zkusenost z jinych znacek?

Editováno: , autor: bazycek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...