Kutil_Tim Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Tak jsem si to celé pročetl a musím se taky s něčím "pochlubit". Mám Fabku 1.2 40Kw r.v. 02, zatím nebyly větší problémy jen teď-začlo to tím, že se mi zvedly volnoběžné otáčky a ty začly různě kolísat mezi cca 700-1200 a potom se mi rozsvítila kontrolka Elektroniky motoru. Tak jsem s tím zajel na diagnostiku, tam to vypsalo-vysoké otáčky při volnoběžných otáčkách motoru-vymazání chyb a po nastartování se rozsvítilo i EPC+otáčky pravidelně lítaly mezi cca 1000-1200 a motor vůbec nereagoval na plynový pedál...! Jakmile jsem vypnul zapalování a znovu nastartoval a držel plynem otáčky nad cca 1200 tak to bylo ok, ale jakmile jsem zase nechal spadnout otáčky do pásma volnoběžných, tak opěd EPC a žádná reakce na plyn... Diagnostika už vypsala chybu se škrtící klapkou...-myslíte, že se mohlo něco posrat VAGem? -údajně je to na výměnu škrtící klapky (jinak ve škodovce na 12tis., v neautorizovaném servisu na cca 4,5tis.) Má někdo nějakou podobnou zkušenost? Myslíte, že by stálo za to zkusit tu klapku vyčistit? Moc zasraná není... Díky moc za nějaké poznatky+rady... vycisti ji a zajdi do servisu at ti ji seridi a snad to pomuze nekdy je sni problem ji nastavit, originalni servisy by jen menili a menili nevim co to maji za uchylku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Za pokus to určite stojí! Pred par dňami som čistil škrt. klapku na Golfe IV-rozkývaný volnobeh.Strekol som na klapku sprey nechal asi 1min. pôsobiť naštartoval riadne vystriekal za chodu motora.Otáčky sedeli ako pribite a nebolo treba ani vagom nastavovať. to mas na to nejaky specialny spray? po 60tkm by sa nieco podobneho zislo aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Za pokus to určite stojí! Pred par dňami som čistil škrt. klapku na Golfe IV-rozkývaný volnobeh.Strekol som na klapku sprey nechal asi 1min. pôsobiť naštartoval riadne vystriekal za chodu motora.Otáčky sedeli ako pribite a nebolo treba ani vagom nastavovať. to mas na to nejaky specialny spray? po 60tkm by sa nieco podobneho zislo aj mne jo existuje specialni sprej na cisteni klapek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Za pokus to určite stojí! Pred par dňami som čistil škrt. klapku na Golfe IV-rozkývaný volnobeh.Strekol som na klapku sprey nechal asi 1min. pôsobiť naštartoval riadne vystriekal za chodu motora.Otáčky sedeli ako pribite a nebolo treba ani vagom nastavovať. to mas na to nejaky specialny spray? po 60tkm by sa nieco podobneho zislo aj mne jo existuje specialni sprej na cisteni klapek Ja som to vystriekal čističom na brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ja jsme to taky cistil tech. benzinem zda se mi blbost utracet penize za sprej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Saci potrubi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 2. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 3. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 prezil to katalyzator ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) prezil to katalyzator ? Jo, katalyzator to prezil, ale bylo to nesmirne zasrany, ale vycistil sem to, je vse v poradku. Editováno: 13. Srpen 2007, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 preco tam bolo vsade tolko oleja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 preco tam bolo vsade tolko oleja ? No protoze to zralo olej, humus, takze vymena krouzku atd.. byla nutna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Mikosar: Neuvažoval jsi nad tím, založit nové téma, dát tam víc fotek a seznámit ostatní, jak taková v podstatě generálka motoru probíhá. myslím, že by to hodně lidí zajímalo. Co říkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Mikosar: Neuvažoval jsi nad tím, založit nové téma, dát tam víc fotek a seznámit ostatní, jak taková v podstatě generálka motoru probíhá. myslím, že by to hodně lidí zajímalo. Co říkáš? Jo klidne,musim jen obrazky upravit o velikost, protoze to tady neumi mit vetsi format, poslu sem fotky a pridam nejaky ten popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) velkost nemusis upravovat, ked to nahras na nejaky free image hosting server. napr. : imagevenue.com, imageshack.com... sem das len odkazy a basta ! tento obrazok je 43,35 x 32,52 cm : Editováno: 14. Srpen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 velkost nemusis upravovat, ked to nahras na nejaky free image hosting server.napr. : imagevenue.com, imageshack.com... sem das len odkazy a basta ! tento obrazok je 43,35 x 32,52 cm : Mikosar: Neuvažoval jsi nad tím, založit nové téma, dát tam víc fotek a seznámit ostatní, jak taková v podstatě generálka motoru probíhá. myslím, že by to hodně lidí zajímalo. Co říkáš? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29729 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 mam stejne problemy co jsou zde popsany a dnes jsem byl na diagnostice a bylo me oznameno ze me vynechava 3 valec, a jeste se me rozla kontrolka ..kontrola elektroniky motoru,, nevite kde by mohl bejt problem , nebo se uz s tim nekdo setkal.. diky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 nepali 3 valec ? ak je to tak tak treba hladat moze byt vadny vstrekovac, sviecka, kable, cievka ..... ake konkretne chyby to pisalo cisla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak dnes jsem byl v servise a byla to spatna nejaka zapalovaci civka,, cena civky je 960kč + ty jejich prace ve znackovem servise skoda ,,, suma sumarum me to vyslo i s odtahem na 3500kč , to je palka co??.. no ale auto jede ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 mna by skor zaujimalo kolko s ceny tvorilo za odtah. lebo za ten sa dost uctuje. a zalezi aku vzdialenost ta tahali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 mna by skor zaujimalo kolko s ceny tvorilo za odtah. lebo za ten sa dost uctuje. a zalezi aku vzdialenost ta tahali. tak za odvoz me uctovali 750kč a je to cca 13km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 mna by skor zaujimalo kolko s ceny tvorilo za odtah. lebo za ten sa dost uctuje. a zalezi aku vzdialenost ta tahali. tak za odvoz me uctovali 750kč a je to cca 13km.. já myslel že s doživotní zárukou mobility máš odtah zdarma??? Leda že bys nejezdil na garančky do zn.servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 tak a mam po preventivnom vycisteni skrtiacej klapky. dal som si ju vycistit za chodu striekanim cistica. Pred cistenim som nepozoroval symptomy zanesenej skrtiacej , po takisto nie, dal som ju vycistit len preventivne, a zvrchu vyzerala velmi cisto, mechanik vravel ze zvyknu byt po takom nabehu podstatne spinavsie klapky. Inac po 10km som sa musel vratit do servisu, lebo evidentne zabudol nastavit nulovu polohu, lebo otazky lietali od 1000 do 3000 pri vyradenej rychlosti, a pri poklese po 1000 padli az na 500 az potom sa drzali niekde okolo700ot, pri opatovnej navsetve podla mna nastavili polohu cez VAS a uz to je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 tos hlavne jak to jede ne:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 tos hlavne jak to jede ne:: tos ono to jelo aj predtym bez problemov, ja som to dal spravit preventivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.