Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jj zásuvka drží za dvě packy na té zelené rozpěrce (co svítí), trochu zapáčit a zásuvku vytlačit ven........

trvalo mi to poprvé taky docela dlouho, a hned se podívej jak je to tam umístěný až tam budeš rvát tu novu, není to totiž jedno.........

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Dotaz, ta zásuvky má špatný kontakt ( předchozí majitel to používal jako zapalovač na cíga, takže podle toho vypadá a nemá takový kontakt jak by měla mít ) chci ji vyměnit za novou, jak vyndat starou? jde nějak vycvaknout? nebo se musí sundat celý panel?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Celý panel......

Ale jde to dobře.... zásuvka bez zapalovače (samotná) asi 300

komplet se zapalovačem žárovičkou cca 600 (nebo tak nějak)

Už je to dýl ty ceny a už si je nepamatuju moc přesně.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravim, mě přestal svítit ten zelenej kroužek kolem zásuvky. Jde ta zásuvka nějak vyndat nahoru, aniž bych musel rozebírat celej středovej panel?

Jde v té zásuvce vůbec vyměnit žárovka? Díky za odpověď. 

• o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravím,
potřeboval bych na fabii Junior dozapojit zásuvku u ruční brzdy. Potřeboval bych poradit co a jak demontovat, nejlépe foto a kam napojit elektriku. Z motorového prostoru jsem jaksi nenašel otvor na protáhnutí, tak jsem myslel, že bych to mohl přidělat k přepínači na ventilátor topení, protože drát k pojistkám asi taky nebude a musel bych toho více rozebrat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim... potreboval bych poradit..

Mam nove kameru do auta, napajeni pres klasickou nabijevku (jao nabijecka od mobilu), pri sepnuti zapalovani ma zacit nahravat, problem ale je, ze zasuvka zapalovace u rucni brzdy je pod stalym proudem. Je moznost vyvest nekde jinou zasuvku ktera by se spinala pri otoceni klicem ? 

Diky .. 

Fabie rv 2000 elegance

Nasel jsem nejaky temata, ale nikde jsem se nedocetl presnyho postupu, jen ze to zapojovali napr. Na pojistkovou skrin...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Dobrý den,

koupil jsem si navigaci a potřebuju dodělat zásuvku 12V (mám Fabiu Junior). Mám tam alespoň zapojený ISO konektor, takže mám v plánu vzít 12V z tohoto konektoru a zásuvku zapojit tam kde má být, tedy vedle ruční brzdy. Chtěl bych Vás poprosit jestli tu má někdo Etku jestli by mi mohl udělat screenshot palubové desky a toho plastu pod řadící pákou, abych věděl kde jsou šroubky, děkuji.

Milan

Vloženo (editace)

Ok dík to už snad zvládnu. Dnes jsem si koupil tu zásuvku na 12V (viz přiložený obrázek) a potřeboval bych ještě zjistit z Etky číslo té plastové objímky do které se to vkládá.

524333f6aa2fe_t.jpg

Editováno: , autor: Milavla
  • o 3 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Zdravím přátelé, měl bych dotaz. Jak a zda-li se vůbec dá zapnout "vypnutí zásuvky po vyndání klíče".

Důvod?

Koupil jsem si kameru do auta a v návodu je napsáno, že se kamera automaticky zapne při nastartování a vypne při vypnutí motoru. Jenže mi se po vypnutí motoru nevypne zásuvka. Efekt je ten, že kamera stále jede - nabijí se, tím pádem sosá baterku.

Nějaký nápad jak to nastavit? Díky všem za reakce.

Mám Fábii, r.v. 2002

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...