Jan155 Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 jj zásuvka drží za dvě packy na té zelené rozpěrce (co svítí), trochu zapáčit a zásuvku vytlačit ven........ trvalo mi to poprvé taky docela dlouho, a hned se podívej jak je to tam umístěný až tam budeš rvát tu novu, není to totiž jedno......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepan89 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 jasny, ozkousim to, nejhorsi natom vsem je, ze musim zase vyndat a zpatky zamontovat jumbobox, to je peklo . ale jinak moc diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Dotaz, ta zásuvky má špatný kontakt ( předchozí majitel to používal jako zapalovač na cíga, takže podle toho vypadá a nemá takový kontakt jak by měla mít ) chci ji vyměnit za novou, jak vyndat starou? jde nějak vycvaknout? nebo se musí sundat celý panel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Celý panel...... Ale jde to dobře.... zásuvka bez zapalovače (samotná) asi 300 komplet se zapalovačem žárovičkou cca 600 (nebo tak nějak) Už je to dýl ty ceny a už si je nepamatuju moc přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Zdravim, mě přestal svítit ten zelenej kroužek kolem zásuvky. Jde ta zásuvka nějak vyndat nahoru, aniž bych musel rozebírat celej středovej panel? Jde v té zásuvce vůbec vyměnit žárovka? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ano jde vyměnit ta žárovka s takovým plastem (jde i sama žárovka, ale chce to dost cviku), musí se to rozdělat celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Ahoj,mám krátkou Oct.ll 2006 a potřebuju mít v kufru zásuvku.Poradíte někdo,jak nejjednodušeji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Paralelně z tunelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 nejjednodužší je natahnout tak jako to má combi, z pojistkovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkolo Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Zdravím,potřeboval bych na fabii Junior dozapojit zásuvku u ruční brzdy. Potřeboval bych poradit co a jak demontovat, nejlépe foto a kam napojit elektriku. Z motorového prostoru jsem jaksi nenašel otvor na protáhnutí, tak jsem myslel, že bych to mohl přidělat k přepínači na ventilátor topení, protože drát k pojistkám asi taky nebude a musel bych toho více rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Vlákna sloučena. Příště napřed hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicQ Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Zdravim... potreboval bych poradit.. Mam nove kameru do auta, napajeni pres klasickou nabijevku (jao nabijecka od mobilu), pri sepnuti zapalovani ma zacit nahravat, problem ale je, ze zasuvka zapalovace u rucni brzdy je pod stalym proudem. Je moznost vyvest nekde jinou zasuvku ktera by se spinala pri otoceni klicem ? Diky .. Fabie rv 2000 elegance Nasel jsem nejaky temata, ale nikde jsem se nedocetl presnyho postupu, jen ze to zapojovali napr. Na pojistkovou skrin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Dobrý den, koupil jsem si navigaci a potřebuju dodělat zásuvku 12V (mám Fabiu Junior). Mám tam alespoň zapojený ISO konektor, takže mám v plánu vzít 12V z tohoto konektoru a zásuvku zapojit tam kde má být, tedy vedle ruční brzdy. Chtěl bych Vás poprosit jestli tu má někdo Etku jestli by mi mohl udělat screenshot palubové desky a toho plastu pod řadící pákou, abych věděl kde jsou šroubky, děkuji. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 3 vepředu v popelníku, 2 vzadu v držáku nápojů. pak vycvaknout plast pod ručko a stáhnout z ručky obal a tunel jde sundat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Ok dík to už snad zvládnu. Dnes jsem si koupil tu zásuvku na 12V (viz přiložený obrázek) a potřeboval bych ještě zjistit z Etky číslo té plastové objímky do které se to vkládá. Editováno: 3. Únor 2014, autor: Milavla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Pawouk děkuju to je přesně ono a ještě jestli bys mohl ten díl 6 ? Koupil jsem to totiž bez té krytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milavla Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 chlapi právě si chci dodělat taky zásuvku do kufru tady čtu ,že drát má průměr 1,5 můžu to natáhnout drátem o průměru 2,5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Môžeš, napríklad Octavia to má ťahané 2,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raider_rNx Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Zdravím přátelé, měl bych dotaz. Jak a zda-li se vůbec dá zapnout "vypnutí zásuvky po vyndání klíče". Důvod? Koupil jsem si kameru do auta a v návodu je napsáno, že se kamera automaticky zapne při nastartování a vypne při vypnutí motoru. Jenže mi se po vypnutí motoru nevypne zásuvka. Efekt je ten, že kamera stále jede - nabijí se, tím pádem sosá baterku. Nějaký nápad jak to nastavit? Díky všem za reakce. Mám Fábii, r.v. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Vypínač nebo kabel od spínaného plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 niečo tu?: http://forum.skodahome.cz/topic/41833-z%C3%A1suvka-zapalova%C4%8De-12v/?hl=z%C3%A1suvka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raider_rNx Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Super, díky, zkusím to pročíst a budu testovat přímo v autě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.