Leden 7, 201213 r jj zásuvka drží za dvě packy na té zelené rozpěrce (co svítí), trochu zapáčit a zásuvku vytlačit ven........ trvalo mi to poprvé taky docela dlouho, a hned se podívej jak je to tam umístěný až tam budeš rvát tu novu, není to totiž jedno.........
Leden 8, 201213 r jasny, ozkousim to, nejhorsi natom vsem je, ze musim zase vyndat a zpatky zamontovat jumbobox, to je peklo . ale jinak moc diky za odpoved.
Červen 23, 201213 r Dotaz, ta zásuvky má špatný kontakt ( předchozí majitel to používal jako zapalovač na cíga, takže podle toho vypadá a nemá takový kontakt jak by měla mít ) chci ji vyměnit za novou, jak vyndat starou? jde nějak vycvaknout? nebo se musí sundat celý panel?
Červenec 11, 201213 r Celý panel...... Ale jde to dobře.... zásuvka bez zapalovače (samotná) asi 300 komplet se zapalovačem žárovičkou cca 600 (nebo tak nějak) Už je to dýl ty ceny a už si je nepamatuju moc přesně.
Březen 6, 201312 r Zdravim, mě přestal svítit ten zelenej kroužek kolem zásuvky. Jde ta zásuvka nějak vyndat nahoru, aniž bych musel rozebírat celej středovej panel? Jde v té zásuvce vůbec vyměnit žárovka? Díky za odpověď.
Březen 6, 201312 r Ano jde vyměnit ta žárovka s takovým plastem (jde i sama žárovka, ale chce to dost cviku), musí se to rozdělat celý.
Duben 26, 201312 r Ahoj,mám krátkou Oct.ll 2006 a potřebuju mít v kufru zásuvku.Poradíte někdo,jak nejjednodušeji ?
Prosinec 16, 201311 r Zdravím,potřeboval bych na fabii Junior dozapojit zásuvku u ruční brzdy. Potřeboval bych poradit co a jak demontovat, nejlépe foto a kam napojit elektriku. Z motorového prostoru jsem jaksi nenašel otvor na protáhnutí, tak jsem myslel, že bych to mohl přidělat k přepínači na ventilátor topení, protože drát k pojistkám asi taky nebude a musel bych toho více rozebrat.
Leden 7, 201411 r Zdravim... potreboval bych poradit.. Mam nove kameru do auta, napajeni pres klasickou nabijevku (jao nabijecka od mobilu), pri sepnuti zapalovani ma zacit nahravat, problem ale je, ze zasuvka zapalovace u rucni brzdy je pod stalym proudem. Je moznost vyvest nekde jinou zasuvku ktera by se spinala pri otoceni klicem ? Diky .. Fabie rv 2000 elegance Nasel jsem nejaky temata, ale nikde jsem se nedocetl presnyho postupu, jen ze to zapojovali napr. Na pojistkovou skrin...
Únor 3, 201411 r Dobrý den, koupil jsem si navigaci a potřebuju dodělat zásuvku 12V (mám Fabiu Junior). Mám tam alespoň zapojený ISO konektor, takže mám v plánu vzít 12V z tohoto konektoru a zásuvku zapojit tam kde má být, tedy vedle ruční brzdy. Chtěl bych Vás poprosit jestli tu má někdo Etku jestli by mi mohl udělat screenshot palubové desky a toho plastu pod řadící pákou, abych věděl kde jsou šroubky, děkuji. Milan
Únor 3, 201411 r 3 vepředu v popelníku, 2 vzadu v držáku nápojů. pak vycvaknout plast pod ručko a stáhnout z ručky obal a tunel jde sundat..
Únor 3, 201411 r Ok dík to už snad zvládnu. Dnes jsem si koupil tu zásuvku na 12V (viz přiložený obrázek) a potřeboval bych ještě zjistit z Etky číslo té plastové objímky do které se to vkládá. Upraveno Únor 3, 201411 r od Milavla
Únor 3, 201411 r Pawouk děkuju to je přesně ono a ještě jestli bys mohl ten díl 6 ? Koupil jsem to totiž bez té krytky.
Červen 3, 201411 r chlapi právě si chci dodělat taky zásuvku do kufru tady čtu ,že drát má průměr 1,5 můžu to natáhnout drátem o průměru 2,5?
Prosinec 24, 201410 r Zdravím přátelé, měl bych dotaz. Jak a zda-li se vůbec dá zapnout "vypnutí zásuvky po vyndání klíče". Důvod? Koupil jsem si kameru do auta a v návodu je napsáno, že se kamera automaticky zapne při nastartování a vypne při vypnutí motoru. Jenže mi se po vypnutí motoru nevypne zásuvka. Efekt je ten, že kamera stále jede - nabijí se, tím pádem sosá baterku. Nějaký nápad jak to nastavit? Díky všem za reakce. Mám Fábii, r.v. 2002
Prosinec 25, 201410 r niečo tu?: http://forum.skodahome.cz/topic/41833-z%C3%A1suvka-zapalova%C4%8De-12v/?hl=z%C3%A1suvka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.