Duben 6, 201510 r Zdravím. Potřebuji poradit jak je zapojená zásuvka zapalovače ve středu u ruční brzdy. Nevíte někdo jakou barvu má drátek k podsvícení a jaký barevný označení drátku má + a -. Předem díky za radu.
Červen 5, 20169 r Aky je pristup k poistkam na pripojenie kabla do pozicie 42?poistku aj piny tam mam ale iso konektor v tunele nikde..
Květen 18, 20178 r Zdravím. Mám tieto otázky, lebo som čítal všetko možné a odpovede si viac menej protirečili. Osobne mám O II FL 2012. Vie niekto zodpovedne prehlásiť, či je zásuvka zapaľovača: 1. trvale napájaná z batérie (hladké napätie) 2. trvale napájaná cez nejakú jednotku, "striedač" 80% 100Hz 3. napájanie (1., 2.) sa preruší po nejakom čase 4. napájanie (1., 2.) sa preruší po poklese napätia na určitú hodnotu, ako ochrana pred vybitím AKU. PS: ako je to zásuvkou v kufri (kombi)? Upraveno Květen 18, 20178 r od yoli
Květen 18, 20178 r U předFL je zásuvka napájená natvrdo přímo z baterky (přes pojistku samozřejmě), bez nějakého časového nebo napěťového odpojování (nějakej 100Hz střídač už vůbec nedává smysl). Zásuvka v kufru to samý, jen myslim, že přes jinou pojistku. Předpokládám, že u faceliftu to je úplně stejný, jestli ne, tak mě určitě někdo opraví...
Leden 8, 20187 r Ahoj,také jsem přidával ještě jednu zásuvku do krátké Fábie classic do kufru.Po demontáži středového panelu jsem ji dvojlinkou připojil k zapalovači.V prodejně elektra jsem koupil kulatý kolébkový vypínač o průměru 12mm,ten jsem zasadil za páku ruční brzdy,takže zásuvka v kufru jde z místa řidiče vypnout a zapnout.Obvykle v ní mám zapojený solární nabíjecí panel,který mám na zadním platě v kufru.Doporučuji,když plánujete nějakou takovouhle úpravu,abyste si rozmysleli,jestli třeba nechcete těch úprav udělat víc.Já jsem například natáhl pod tím středovým panelem rovnou i kabely k zadním reproduktorům do kufru vedle plata,abych je mohl do Fábie classic doplnit a nemusel nic znovu rozebírat.Takže než něco rozeberete,pouvažujte...
Prosinec 6, 20186 r Zdravím. Chcel by som sa spýtať jednú vec. V mojej Fabii (1.2 HTP r.2004 pred F/L) ma hnevá že zapaľovač je napojený priamo na baterku (cez poistky samozrejme) čiže tam mám stálych 12V. Chcel by som to prerobiť aby tam išiel prúd len pri zapnutom zapaľovaní. A tak ma napadla jedna vec, a to že či by som mohol proste v poistkovej skrinke prehodiť kábel zo zapaľovača (pozícia 42) na nejakú voľnú pozíciu v ktorej by bolo 12V až po zapnutí zapaľovania. Dúfam že sa nepýtam hlúposť, len mi to príde najjednoduchšie, keďže pôvodnú zásuvku chcem ponechať. A ak by to teda bolo možné viete mi poradiť na ktorú voľnú pozíciu sa to dá napojiť? Veľmi pekne ďakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.