badikos Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Nejspíš mi spadl šroub do sání při jeho čištění a poté po půl hodině klidného chodu motor trochu zhlučněl pak zase jel normálně pak jsem to chcípl a pak za 10minut nastartoval a po 5sekundých od startu zdechlo a teď už nestartuje a vydává takový zvuk. Má cenu se v tom ještě hrabat? asdads.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Nezakládej stejná témata všude možně na fóru! Duplicity jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badikos Vloženo před 39 minut Autor Sdílet Vloženo před 39 minut Jasňačka šéfe jen jsem chtěl aby někdo rychle zareagoval ale vidím že toto forum je stejně dead, ale naštěstí se mi na večer podařila ovečka rozhýbat tak to sem napíšu. Nejspíš sem nechal dost usazenin v tom sání které se pak uvolnili a napadali do motoru, tak sem rozebral sání vyfoukal to a pak nastartoval bez sání a pohoda funguje, takže zítra to nahodím a můžu vesele jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.