wiglegummi Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Standis Nechápu vysvětli mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 (editace) Protože je to pouze pro škodovku a jezdí jenom díky zkušebním značkám F,takže jako prototyp to žadnou STK nepotřebuje. Editováno: 27. Červen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 no ale stejně podle mě by neměla jezdit po normální ulici ve městě ale jenom po jejich závodě, nebo po nějaké skušebně, my musíme na stk a oni si prostě jezdí tak jak jsem jim líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 wiglegummi - Bozska moc ... nevies take .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 (editace) jeden úlovek teď ze středy z Bystrca Editováno: 5. Srpen 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Hmmm, fáro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Taky jedna z ulice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Tak tuhle fábku jsem potkal v Českým Brodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 koukám, že nejsem jediný, kdo má tuto masku. asi je čas přemýšlet nad jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Copak maska,ale tak fabča vedle má docela promyšlené sání z kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 jj, tohle sání je stále IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 pred par dny jsem zjistil ze jsou stale lidi kteri si mysli, ze chromu neni nikdy dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 jako vždy, když se použije všeho moc a neuváženě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 teď jsem v pátek stál na světelné v Praze a ve vedlejším pruhu stála F I Combi v barvě béžová sahara a měl růžové liťáky , fááááákt brutus, jen mě mrzí že jsem to nevyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myso8 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Kolegova fabia, asi by nikto nepovedal, že to je 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Chlapíííííí nebudu zakládat nové téma,napadlo mě jak by vypadalo RSo s bilejma Plechačema (samozrejmě na nízkoprofilu a podvozkem strýček google nic nenašel,nemáte nějáký fotky? )))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Kolegova fabia, asi by nikto nepovedal, že to je 1,2 HTP se kolega pos....l ne? na co tam má plachtu?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 chlapy,... jeden kousek FALICIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dobrej mutant :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 jo no,... to muselo bejt pasovani, rezani a atd,... jen by me zajimalo co na to soudruzi na technicky tezkej prototyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak to je husti , to je jak u zenskych s makeupem , taky si delaj novejsi predek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 to je mazec teda Jo jozzi to dobře přirovnal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Tak to je mazec .... ale nevypadá to zle :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 http://forum.skodahome.cz/uploads/gallery_47419_220_214493.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Pěkné ale ty kola mě k tomu moc nesedí. Tuningáři by řekli snížit. Já jsem toho názoru že na naše cesty jedině nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.