Jana Kre Vloženo 27. Února Sdílet Vloženo 27. Února Dobrý den, prosím o radu, po jedné z aktualizací se nově připojuje iphone bezdrátově k Škoda Octavia přes WIFI. Bohužel to způsobuje to, že mi to blokuje internet a nemůžu být online. Prosím nevíte, co s tím? Děkuji moc, Jana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 27. Února Sdílet Vloženo 27. Února @Jana Kre O jakou Octavii se jedná (generace nebo alespoň rok výroby)? Tohle je sekce Kamiqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jana Kre Vloženo 28. Února Autor Sdílet Vloženo 28. Února A jo, to jsem ale... 😞 Je to Octavia 2023 rok výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února @Jana Kre Téma jsem přesunul do sekce Octavie 4. Problém s připojením telefonu k autu přes WiFi se už řešil tady. Hádal bych, že problém bude s bezdrátovým připojením Smartlinku. Po připojení kabelu by telefon WiFi spojení neměl využívat. Chápu to správně, že jakmile se telefon připojí k autu, přestanou na něm fungovat data? Není spíš problém v nastavení telefonu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jana Kre Vloženo 28. Února Autor Sdílet Vloženo 28. Února Děkuji moc, ano je to přesně tak. Hned jak se telefon připojí, tak přestanou fungovat data, ale já bohužel nechci využívat kabel. Mám tam i bezdrátové nabíjení. No tak nevím, zkusím pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února V odkazu výše, je na konci psáno, že pomohla pravděpodobně nějaká aktualizace přes OTA. Takže to by mohlo být řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jana Kre Vloženo 2. Března Autor Sdílet Vloženo 2. Března Děkuji za odkaz, jen tam bohužel nemůžu najít, jak udělat aktualizaci přes OTA. Protože v mobilu se mi to nedaří provést a v autě také ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.