Publikováno Leden 20, 200718 r Nechápu, proč když otevřu kufr prostředním tlačítkem na dálce, tak kufr se otevře, auto sice zůstane zajištěné, ale zcela zbytečně se rozsvítí i vnitřní osvětlení a červená bezpečnostní světla ve dveřích? Dělá jen mě? Proč se to zbytečně rozsvítí, kde udělali v Bolce chybu?
Leden 21, 200718 r Mě to dělá taky tak a ještě mě cvaknou dveře, neodemčou se úplně, ale vypne se SAFE system, potom jak kufr zavřu, tak vnitřek auta zhasne a dveře zase cvaknou, SAFE system aktivní...
Leden 22, 200718 r tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)
Leden 22, 200718 r tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)
Leden 22, 200718 r tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-) jj, OII fakt dobrý auta 2. mello: dělá mi to taky tak
Leden 22, 200718 r Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Nevím, jak je to v OII, neměl jsem zatím tu čest se s ní seznámit, ale jednou to přijít musí
Leden 22, 200718 r Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Však jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.