Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nechápu, proč když otevřu kufr prostředním tlačítkem na dálce, tak kufr se otevře, auto sice zůstane zajištěné, ale zcela zbytečně se rozsvítí i vnitřní osvětlení a červená bezpečnostní světla ve dveřích? Dělá jen mě? Proč se to zbytečně rozsvítí, kde udělali v Bolce chybu?

Mě to dělá taky tak a ještě mě cvaknou dveře, neodemčou se úplně, ale vypne se SAFE system, potom jak kufr zavřu, tak vnitřek auta zhasne a dveře zase cvaknou, SAFE system aktivní...

tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)

tak ty světla v interiéru bych opravdu neřešil... už to tu jednou někdo napsal. Ty OII musí být fakt dobré auta, když už řešíte takový nepodstatný věci :-)

:ph34r:

jj, OII fakt dobrý auta

2. mello: dělá mi to taky tak

je to tím, že prostřední ovladač vysílá taky odemknutí safe dveří

Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika..... Nevím, jak je to v OII, neměl jsem zatím tu čest se s ní seznámit, ale jednou to přijít musí -_-

Já jsem nepsal zkušenost s OII, ale z fabie, jsme na sekci FABIE I-Elektrika.....

Však jo ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.