Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Nevím, jestli je to softwarově možné, zatím jsem našel pouze řešení s odpojením konektoru u mínusového pólu baterie (což vyřadí i S/S, který mám ale stejně vypnutý softwarově). V příštích týdnech navštívím člověka, který o tom určitě bude vědět hodně (dělá chipování), tak se ho zeptám. Někdo jiný má tušení? 

Řeším to hlavně proto, že jakmile mi napětí baterie poklesne, začne mi to vypínat detekci mrtvého úhlu při zařazení zpátečky, občas to i hlásí, že park pilot je nedostupný. Jen se mi nechce věřit tomu, že by to bylo běžné chování, protože pak by to muselo dělat téměř každému...

Vloženo
V 30. 5. 2025 na 14:01, stoklin napsal:

Nevím, jestli je to softwarově možné, zatím jsem našel pouze řešení s odpojením konektoru u mínusového pólu baterie (což vyřadí i S/S, který mám ale stejně vypnutý softwarově). V příštích týdnech navštívím člověka, který o tom určitě bude vědět hodně (dělá chipování), tak se ho zeptám. Někdo jiný má tušení? 

Řeším to hlavně proto, že jakmile mi napětí baterie poklesne, začne mi to vypínat detekci mrtvého úhlu při zařazení zpátečky, občas to i hlásí, že park pilot je nedostupný. Jen se mi nechce věřit tomu, že by to bylo běžné chování, protože pak by to muselo dělat téměř každému...

Budu rad, za kazde info jak to predelat. Mam zkusenost, ze auta od 2019 proste baterii nenabiji jak maji. U 3ks O4 jsme menili baterky do 2,5let stari. U O3 vydrzela 7let. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...