Tomas_cz1 Vloženo 16. Března Vloženo 16. Března Ahoj, resil nekdo upravu BMS? Nechci menit baterii po 2,5 letech provozu. Citovat
stoklin Vloženo 30. Května Vloženo 30. Května Nevím, jestli je to softwarově možné, zatím jsem našel pouze řešení s odpojením konektoru u mínusového pólu baterie (což vyřadí i S/S, který mám ale stejně vypnutý softwarově). V příštích týdnech navštívím člověka, který o tom určitě bude vědět hodně (dělá chipování), tak se ho zeptám. Někdo jiný má tušení? Řeším to hlavně proto, že jakmile mi napětí baterie poklesne, začne mi to vypínat detekci mrtvého úhlu při zařazení zpátečky, občas to i hlásí, že park pilot je nedostupný. Jen se mi nechce věřit tomu, že by to bylo běžné chování, protože pak by to muselo dělat téměř každému... Citovat
budlik512 Vloženo 30. Května Vloženo 30. Května To vypínaní asistentů u poklesu napětí na baterii se děje i na mé Octavce (2.0 TDI 2020). Stačí dobít a hlášky jsou pryč. Citovat
Tomas_cz1 Vloženo 5. Června Autor Vloženo 5. Června V 30. 5. 2025 na 14:01, stoklin napsal: Nevím, jestli je to softwarově možné, zatím jsem našel pouze řešení s odpojením konektoru u mínusového pólu baterie (což vyřadí i S/S, který mám ale stejně vypnutý softwarově). V příštích týdnech navštívím člověka, který o tom určitě bude vědět hodně (dělá chipování), tak se ho zeptám. Někdo jiný má tušení? Řeším to hlavně proto, že jakmile mi napětí baterie poklesne, začne mi to vypínat detekci mrtvého úhlu při zařazení zpátečky, občas to i hlásí, že park pilot je nedostupný. Jen se mi nechce věřit tomu, že by to bylo běžné chování, protože pak by to muselo dělat téměř každému... Budu rad, za kazde info jak to predelat. Mam zkusenost, ze auta od 2019 proste baterii nenabiji jak maji. U 3ks O4 jsme menili baterky do 2,5let stari. U O3 vydrzela 7let. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.