rolex Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Před časem mi přestala fungovat signalizace světel a blinkru př vyjmutí klíče ze zapalování.Řekli mi že se jedná o mikrospínač a že mužu mít další problémy.A už je to tady.Blbne mi centrál,ovládání zpětného zrcátka a když u řidíče otevřu zadní okno tak ho u sebe nezavřu jenom vzadu.Má to vliv všechno na ten mikrspínač.Všechno ovládám právě z jednich dveří.Poradte mi.Předem děkuji.Muže mi někdo poslat skype kdo tomu rozumí a ja bych se s ním spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Nakonec sem našel poškozené,a přeřízlé vodiče mezi kastlou a dveřmi.U obouch zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 U řídičových dveří mi nechce zamknout zámek na 2x, auto je zamčené ale nebliká ta ledka. Slyšel jsem že to děla když to nezamkne proti otevření ze vnitř.. zkoušel jsem a vážně řidičové dveře šli ze vnitř otevřít. CO stím?? Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 U řídičových dveří mi nechce zamknout zámek na 2x, auto je zamčené ale nebliká ta ledka. Slyšel jsem že to děla když to nezamkne proti otevření ze vnitř.. zkoušel jsem a vážně řidičové dveře šli ze vnitř otevřít. CO stím?? Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Máš něco podobný ho jako já, jak klesne teplota pod 10°C, tak při otevření PZ dveří nesvítí lampička, ale "safe" jde, takže spínač to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 U řídičových dveří mi nechce zamknout zámek na 2x, auto je zamčené ale nebliká ta ledka. Slyšel jsem že to děla když to nezamkne proti otevření ze vnitř.. zkoušel jsem a vážně řidičové dveře šli ze vnitř otevřít. CO stím?? Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Máš něco podobný ho jako já, jak klesne teplota pod 10°C, tak při otevření PZ dveří nesvítí lampička, ale "safe" jde, takže spínač to není Ale na lampicku je v zamku spesl mikrospinac - ten je uplne ve spod zamku - pak dalsi 2 uvnitr serva na safe mod a v prednich dverich jeste na zamk a odemk. 2 mikrospinace na klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) U řídičových dveří mi nechce zamknout zámek na 2x, auto je zamčené ale nebliká ta ledka. Slyšel jsem že to děla když to nezamkne proti otevření ze vnitř.. zkoušel jsem a vážně řidičové dveře šli ze vnitř otevřít. CO stím?? Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Máš něco podobný ho jako já, jak klesne teplota pod 10°C, tak při otevření PZ dveří nesvítí lampička, ale "safe" jde, takže spínač to není Ale na lampicku je v zamku spesl mikrospinac - ten je uplne ve spod zamku - pak dalsi 2 uvnitr serva na safe mod a v prednich dverich jeste na zamk a odemk. 2 mikrospinace na klicek díky, já měl za to, že je tam jen jeden až se budu zase nudit, tak to rozeberu jsem to napsal blbě, jak stoupne nad 10°C, tak to nesvítí, což nechápu (roztažnost materiálů??) Editováno: 2. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad_Boxs Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 U řídičových dveří mi nechce zamknout zámek na 2x, auto je zamčené ale nebliká ta ledka. Slyšel jsem že to děla když to nezamkne proti otevření ze vnitř.. zkoušel jsem a vážně řidičové dveře šli ze vnitř otevřít. CO stím?? Nemá někdo nějakou zkušenost ? Díky procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Tohle mi dělají zadní levé dveře, dokážu to zamknout na safe jen tímto postupem : při vystupování cvaknu na vnitřní zamykání - auto zamkne na první lock - zabouchnu dveře a pak dálkáčem zamknu a ono se to zamkne na safe a rozbliká. Když jsem to hledal , tak jsem narazil na chybějící pružinku na zámku, která drží vyskakovací čudlík od zamykání v definované poloze ON-OFF.Při zamykání nebo odemykání se tento čudlík mírně vrátí a tím to rozpojí jeden z mikrospínačů v zámku.(pokud tam chybí tato pružinka) to vysvětluje tu tepelnou závislost, když je teplo tak to jde lehčeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Mám menší problém u mé octávie combi1.9TDI rv.99 blbne zámek u dveří řidiče.Normálně se odemkne dálkou i klíčkem,ale asi řídící jednotka to neví,protože se nerožne osvětlení interijeru a auto se za cca 20sek sama zamkne jako bych dveře neotevřel.Nevíte prosím co s tím?Díky zaa vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Mám menší problém u mé octávie combi1.9TDI rv.99 blbne zámek u dveří řidiče.Normálně se odemkne dálkou i klíčkem,ale asi řídící jednotka to neví,protože se nerožne osvětlení interijeru a auto se za cca 20sek sama zamkne jako bych dveře neotevřel.Nevíte prosím co s tím?Díky zaa vaše rady No pokud je neotevřeš tak je to dobře. A jestli se ti zamykají za jízdy a přestal ti fungovat akustický signál rosvícených světel tak je zámek v pr*eli. Editováno: 12. Srpen 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Mám menší problém u mé octávie combi1.9TDI rv.99 blbne zámek u dveří řidiče.Normálně se odemkne dálkou i klíčkem,ale asi řídící jednotka to neví,protože se nerožne osvětlení interijeru a auto se za cca 20sek sama zamkne jako bych dveře neotevřel.Nevíte prosím co s tím?Díky zaa vaše rady nejspíš mikrospínač v zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 zámek normálně zamyká i odemyká i na dálku jen asi nedá sygnál řj. při zamknutí čer.dioda normálně bliká.Jezdím tak už rok.ale zapomenu zhasnout světla a pak to celkem vadí a nestačí jen vyčistit ten zámek?stalo se vám to někomu?a kolik ten mikrospínač stojí?Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 zámek normálně zamyká i odemyká i na dálku jen asi nedá sygnál řj. při zamknutí čer.dioda normálně bliká.Jezdím tak už rok.ale zapomenu zhasnout světla a pak to celkem vadí a nestačí jen vyčistit ten zámek?stalo se vám to někomu?a kolik ten mikrospínač stojí?Dík za rady to máš špatný ten mikrospínač mě to dělá na zadních dveřích, ale zatím to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. i prd. mikrospínač za 18kč z GME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. i prd. mikrospínač za 18kč z GME jj, taky už mám 4ks doma fur sicher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 tak ty dveře nemám zkusit rozebrat a vyčistit?no nechám to tak s tím se jezdit dá a 4000kč je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. i prd. mikrospínač za 18kč z GME Jak myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. i prd. mikrospínač za 18kč z GME Jak myslíš. pokud ti neprijde zbytecne vyhodit penize za zamky, kdyz jdou lehce opravit(mikrospinace), pak ok. Mam to pres rok a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivandr Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Dobry den, Mam rovnaky problem. Vcera som volal do GME a nevedia aky typ mikrospinaca to presne je. Mozete napisat presny typ, pripadne katalogove cislo? A dalsia vec je, aka narocna je ta vymena? Pripadne aky je postup? Dakujem velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 presne tak, menil jsem je ve trech zamcich jedou jak zamlada Musíš koupit zámek asi 4000kč někdo to opravuje ale stojí to za hovno a ve finále ho stejně koupíš. i prd. mikrospínač za 18kč z GME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Pohledejte už se to tady detailně řešilo i s postupem výměny a fotkama zámků a mikrospínačů. Není to uplně jednoduchý, ale pokud jste kutilové, máte vrtačky, pájky, svěráky, jehlový pilníčky atd tak je to pro zručnýho a technicky myslícího práce na dvě hoďky. Musíte vymyslet jak tam napasovat ten který mikrosínač a aby šel seřizovat.... Před rokem jsem tam narouboval mikrospínač ze staré kopírky Minolta a stále OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 No ja pote, co se mne ten origo mikrospinac rozlomil primo u tlacitka, jsem tam z GME napasoval mikrospinac s packou. Zamek ted tlaci na packu a bordel mne nejde primo na spinac. Uvidime, jak dlouho vydrzi. Oprava za 15Kc....ale drbacka skoro na pul dne:) ( rozdelaval jsem to poprve ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivandr Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Toto vsetko mi je jasne, ale GME ma v ponuke asi tisic mikrospinacov. Mozete niekdo napisat aky typ, pripadne katalog cislo mikrospinaca ste pouzili? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 http://www.gme.cz/index.php?action=detail&...;pict=&jaz= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.