OMAROM Vloženo včera v 15:13 Sdílet Vloženo včera v 15:13 Dobrý den , pokud mohu požádat , zajímají mě zkušenosti uživatelů , s motorem 1,5 tsi 110kw . Mám objednaný vůz s touto motorizací . Tedy ještě s manuálem . Děkuji Všem za info o zkušenostech . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo včera v 17:45 Sdílet Vloženo včera v 17:45 Mám 27tkm, evo2, zatím žádný problém, spotřeba 6,5-5,2 podle trasy, výměny oleje po 12-14tkm, zatím mezi výměnami nic nedolévám, dunění na 2válce není, hlavně nepodtáčet a naložit tomu až máš zahřátý olej, tenhle motor se zahřívá poměrně rychle. Když natankuju 95oktanů, dávám VIF, střídám to s 98okt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami Měl jsem Scalu s tímhle motorem. Olej jsem nechal měnit podle servisních ukazatelů, trochu jsem mezi výměnami musel doplnit. Neměl jsem s ním žádný problém. Spotřeba za 73 tis. km byla pod 5,1 l/100km. Velký vliv na spotřebu měla skutečnost, že jsem nejezdil krátké trasy příliš často. Občas jsem to trochu protáhnul, při ostřejší jízdě je samozřejmě spotřeba vyšší. Měl jsem rád rozjezdy, zejména při napojování na dálnici, to jsem využil schopností toho motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami před 6 hodinami, OMAROM napsal: To nešel vymyslet debilnejší název tématu.? Název "dotaz" je vše říkající! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami A este k tomu spatna tema.....a pritom tu mame taku krasnu temu o 1,5 Tsi.... https://forum.skodahome.cz/forum/503-motor-15-tsi/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky