K1NGSL4YER Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Dobrý den, potřebuji poradit. Po natankování prémiového paliva na ONO mi vyskočila kontrolka motoru. Vše běží standardně a nevšiml jsem si žádných změn v chování motoru. Až dnes jsem jel do kopce cca 50 km/h a auto se na chvilku v malých otáčkách začalo trochu cukat. Nevěděl by někdo v čem může být problém ? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Výpis chyb z diagnostiky máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1NGSL4YER Vloženo 5. Dubna Autor Sdílet Vloženo 5. Dubna Zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 20:17 Sdílet Vloženo Sobota v 20:17 No a co chceš bez toho zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.