Leden 22, 200718 r JABLONEC NAD NISOU - RULEZZZZ ;-) OT: Sem se ted rozhodl, ze k Vam k fabiatikum v ramci zlepseni vztahu a poznavani lidi budu chodit casteji ;-) Ale my te tady faaakt nechcem, jen prudis Ja jsem z Gorolie Upraveno Leden 22, 200718 r od Grygy
Leden 22, 200718 r Tož co ti vadi miro Teda koukám,že nás není až tak zase nejmíň z toho Brnééška a okolí...ještě když se přidá Gil a Milan..tak to je už pomalu na minisraz Třeba by to bylo lepší než poprvé na přehradě Upraveno Leden 22, 200718 r od Lugo
Leden 22, 200718 r Bydliště Ostrava. Působiště je každý den celá severní Morava (OV-FM-NJ-Fulnek-Vítkov-Bílovec atd.) a pořád v autíčku, teda skoro pořád.
Leden 22, 200718 r Brno No nepovídej Ještě,že to Brno máš menší jak Milan protože ten se narozdíl od tebe na první super sraz dostavil a ty ne
Leden 22, 200718 r Já se dostasvil na druhej megagigasraz a ty ne ty stahovači pružin Tyyyy.....ty seš všude musím přiznat,že jsem čekal nějakou kulišárnu ale,že zasáhneš moje stahování to jsem nečekal BTW třeba bude třetí megagigasraz a tentokrát se tam sejdem
Leden 22, 200718 r Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď?
Leden 22, 200718 r Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď? pche, taky máme Centrum, je to obchodní dům a prodávají v něm plno užitečných věcí, ale u toho já nebydlím.
Leden 22, 200718 r Praha, jedna z nejnóbl čtvrtí Bohnice? ehm dost centrum, víš? asi ne, bo to v brně nemáte, tam je to rozdělený na část u pole a za polem, viď? pche, taky máme Centrum, je to obchodní dům a prodávají v něm plno užitečných věcí, ale u toho já nebydlím. tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne Žižkov
Leden 22, 200718 r tady to ale není o tom jestli u vás na vesnici máte Jednotu nebo ne My Jednotu máme a co jako, ty žižkovskej Pepíku Jinak Kousek od Žďáru n.S., přes týden Bechyně, ale miluju Brno
Leden 22, 200718 r Bystrice nad Pernštejnem se hlasi ty voe kde to je????????, Vysocina,cca 50 km od Brna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.