Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Práveže v techničáku je ako som písal DFYA 

DFYA je e-tec (proto nesedí kód motoru výše)

• Autor

@Dlbvml2

Umela inteligenci pise : 
Motor s označením DFYA (e-TEC) je mild-hybridní verze motoru 1.5 TSI, která spadá do kategorie motorů a platforem EVO 1. Není to přímo EVO 2, ale využívá prvky a technologie z EVO 1. 

A ja dodavam:
Jestli to je pravda, buh vi,
Snad by to meli vedet dealeri Skodovky 🙂

mam MHEV po FL a kod motoru je DXD.

• 2 týdny později...

Ještě jsem narazil na jednu věc a to jsou vibrace při 2-válcovém režimu. Všechny recenze zmiňují, jak je systém ACT+ už vychytaný a jak není během jízdy pozorovatelný. Já teda samotný přechod do 2-válcového režimu taky nepoznám a povětšinou je chod v tomto režimu opravdu bez jakýchkoliv známek vibrací apod. ALE, při určitých otáčkách a zátahu motoru (povětšinou kolem 1800ot/min a velice mírném lechtání plynu) často slyším z motorového prostoru takový nepříjemný vibrující zvuk jako by něco drnčelo. Je to opravdu jen zvukový projev, vibrace jako takové necítím. Projevuje se to výhradně ve 2-válcovém režimu, ale neznamená to, že by se to objevovalo pokaždé – spíš jen v určitých kombinacích otáček, zatížení a práce s plynem. Máte podobné postřehy? Jde mi o to, jestli to mám řešit se servisem.

Mám ve Scale motor DXDB, momentálně najeto 34tkm, po 10tkm se to začalo rozjíždět pořádně, hlavně že začátku nepodtáčet aby si motor nezvykl, spotřeba 5.0-5.5, vibrace žádné, mám manuál, při běžné jízdě se snažím nejít pod 1700ot.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.