Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak mě dnes měnili tu spojku a docela jsem čučel..obložení ze strany přítlačáku úplně ohoblované :kuk: Naštěstí opačná strana byla opotřebovaná asi z 50%, takže setrvák se měnit nemusí :)

Jinak mě ji objednávali podle katalogu kde byl udaný průměr 225mm a objednali zrovana od VALEA i od SACHSe, ale po rozebrání zjistili, že spojka u RS má průměr 228mm, takže museli odjednat další od LUKu, ta už snad pasovat bude :aggressive: (má přijít odpoledne)

Nakonec tam mam SACHS a jsem max spokojený :palec2:

Editováno: , autor: TOMRS3
Vloženo
Asi to sem úplně nepatří, ale věřím že tady to bude nejrychlejší, jak se vyměňují žárovky u třetího brzdového světla (RS combi) - teda kromě toho že asi blbě :help: ???

Myslím, že blbě - protože jsou to diody.

• o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravim, sem též štastný majitel mazlíka vRs (r.v. 2002 model 2003 - naj 121tis, black)

Chci se zeptat jaký máte zadní stěrač na 5tých dveřích...nejlépe foto.

Mě se stalo v rychlosti cca 210-220km/h že se mi zadní stěrač odlepil od skla a postavil -2x...přičemž popraskal

krycí plast stěrače.

Origo komplet stěrač od Škody cca 900kč...

A ještě dotaz, zda někdo nevíte jestli tam jde dát stěrač z nového vRS či z nové normální Octy..

Díky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

cus borci

chtel jsem se zeptat jestli tady je nekdo z brna kdo ma RS...

jsem se stal majitelem OIRS a byl bych rad kdybych znal nekoho kdo ma RS taky a mohl by me poradit s pripadnyma problemama... predpokladam ale ze zadny nebudou ale stejne bych byl rad kdyby ch nekoho takoviho znal.

jsem ze sokolnic cca 15 km od brna

Vloženo

originálně sice z Brna nejsem, ale začíná mi tam za pár týdnů škola...takže tam občas se mnou bude i moje RSo :-)

tak někdy v budoucnu můžem třeba hodit řeč nebo se projet:-)

Vloženo
originálně sice z Brna nejsem, ale začíná mi tam za pár týdnů škola...takže tam občas se mnou bude i moje RSo :-)

tak někdy v budoucnu můžem třeba hodit řeč nebo se projet:-)

super na jakou skolu jdes? ps: asi mezi nama nebude tak moc velkje rozdil me je 21... tesim se na setkani...

Vloženo
super na jakou skolu jdes? ps: asi mezi nama nebude tak moc velkje rozdil me je 21... tesim se na setkani...

to nebude...maximálně tak rok až dva :)

jdu na VUTčko, konkrétně podnikatelka, takže můj pobyt bude nejčastěji na Královo poli...ale dojet se dá kamkoliv ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdarec

Chci si koupit Octu Combi , 1,8t 110kw, jakej reál co se týče spotřeby

a tak celkově ve srovnání o otatnímy variacemi motorů Octávek?

:help:

a hlavně jak se vám jeví nabídka 160k? (130tkm, r.v.2004, 2maj., bouchnutá lehounce na prdel)

jinak ok(plná palba)

Děkan

• o 1 měsíc později...
Vloženo
cus borci

chtel jsem se zeptat jestli tady je nekdo z brna kdo ma RS...

jsem se stal majitelem OIRS a byl bych rad kdybych znal nekoho kdo ma RS taky a mohl by me poradit s pripadnyma problemama... predpokladam ale ze zadny nebudou ale stejne bych byl rad kdyby ch nekoho takoviho znal.

jsem ze sokolnic cca 15 km od brna

Jsem z Brna- Liskovec a mam RS OI 2004/ 80k km . Rad se podelim o zkusenosti.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím vas všechny RSáky :) Kluci poraďte mě.Vždy jsem si chtěl koupit RSko a když už konečně si ho můžu pořídit,tak mě spousta lidí od koupě zrazuje,že je to strašně poruchové auto a je všechno strasně drahý,ať prý jdu raději do TDIčka.Proto se vás ptám jestli má cenu kupovat RSo po najetí cca 180tis.km a určitě každý kdo tento vůz má (měl)mu dával řádně za uši :-) Proto písněte co a jak nejvíce odchází a doufám že si ho stejnak pořídím,že to nebude zase tak horký :palec2:

Vloženo

70k km, ty samé výměny co Ferneti + výměna spojky a teď jsem měnil svíčky..byly tam ještě původní, ale dle servis intervalu se měli vyměnit, tak jsem je vyměnil.

Vloženo

Tak to jo to je klasická údržba,ale fur mě strašej a házej hroznejma sumama co stojí servis RSka,tak proto jsem se vás na to ptal co a jak.A protože já ročně nenajedu horentní km tak i rád někdy nakrmím koníky pod kapotou.Už jsem párkrát měl tu čest se v RSku povozit no a je to alespoň pro mě fofr :-) tak zatím děkuju

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...