Publikováno Červen 20Čer 20 Ahoj. Mám několik dotazů k bufíku od Webasto..... Koupil jsem Škoda superb 3 2017 a chtěl bych ovládat nezávislé topení na dálku. Žádný funkční kontakt na Webasto cz jsem nenašel..... Z toho, co jsem vyzkoumal, tak mám dvě možnosti....ovladač nebo aplikace Thermoconnect. Aplikaci jsem zkoušel, ale chce nějaký QR kód, který by měl být pod kapotou, ale není tam, tak nevím co s tím. S tím ovladačem zase nevím jestli to bude fungovat, když koupím jen ovladač. Potřebuji k tomu ještě něco? Předem děkuji
Červen 20Čer 20 Cau, jestli jsi koupil superba s nezavislym topenim, tak bys k tomu mel mit ovladac. Ten funguje dobre i na vetsi dalku (50m), aspon u mne. Kdybys chtel koupit novy ovladac, tak musi byt sparovany s tvym webastem a to si myslim dela pres ODIS. Nekde tady na foru je napsany postup, jak priradit novy ovladac. A uplne na dalku to je pres apku skoda connect. Tam bys to mel mit hned na prvni strane.
Červen 20Čer 20 Jestli nemáš Škoda connect tak se dá použít i toto https://www.danhag.de/app-steuerung/skoda/skoda-superb/10/skoda-superb-iii-app-steuerung-standheizung?number=6224-141
Červen 23Čer 23 Koupit ovladac na bazosi, pan te s parovanim navede... kdyz tak muzu dat kontakt. Nevim zda 2017 uz mela ovladani auta aplikaci v zakladu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.