Pandora Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Je to škoda, vizuelně se mi FII líbí více než FI i posez v FII mi přijde příjemnější, ale abyl byl krok zpátky s hlučností, tak mě dost zklamali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Pandora: Zvuková izolácia sa od MR10 nemení, zostáva pôvodná. Čo viem porovnať z vlastnej skúsenosti, tak FII je voči FI: -podstatne lepšie odhlučnená od motora (HTP aj 1,4 16V) -aerodynamicky horšie odhlučnená (z oblasti spätných zrkadiel počuť "obtekanie" zvuku pri vyšších rýchlostiach) -narovnako odhlučnená od podvozka (prejazd cez nerovnosti, búchanie kamienkov, valivý zvuk pneu - tu ale záleží, aké sú to pneu!) Suma sumárum, je to veľmi podobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 S tím motorem u 1.4 se mi to moc nezdá, u mýho auta se mi zdá teda hlučnější, zvlášť ve vyšších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 No 1.9 TDI je studený dost hlučný, po zahřátí je to lepší, ale benzín to nikdy nebude :-) Dá se na to zvyknout, ale Oktávku jsem měl tišší. Každopádně pružnost a výkon motoru mi to všechno vynahrazuje :-) čauky, mám dotaz.. před týdnem jsem koupil roomstera 1.9TDi 77kW, pravidelně servisovaný po 15.000km, chci se zeptat na motor: je slyšet u tvého auta zvuk turba? auto je v provozu cca 2 roky a má najeto 37.000km. je 2tis.km po servisní prohlídce a výměně olejů a filtrů... jinak přemýšlím o chiptuningu... jak ti kára jezdí po přečipování?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Chlapi, já bych měl takový dotaz. Mám 1,4 FII Combi a ted asi po 3500Km jsem vyposlouchal zvláštní zvuk. Bohužel mi přijde, že mi to před tím nedělalo, a jde o to, že slyším od motoru něco podobného jako když je děravý výfuk,(takový šelest , nevím) ale je to slyšet od motoru a hlavně, když jsem uvnitř. Shodou náhod, když to poslouchám z venčí, tak to neslyším, nebo si to alespoň myslím. Taky je to dobře slyšet, když je motor v nízkých otáčkách( jede se na vysoký stupeň do kopce, ale tam to nabere na razanci) Prostě si s tím nevím rady, dát to do servisu, aby se na to podívali v garančce a nebo se na to podívat zatím sám. Díky za nějaké zkušenosti a nápady, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Zdarec nevim co maš za motor ale ja mam viz popis dole a tento problem mam taky je to jakoby cvrlikani byl jsem s tim v servise ale tam mě řekli že je to normalni což určitě neni dřiv mě to nedělalo a dost mě to štve. Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Jestli je to normální nevim, ale já nic podobnýho nepozoruju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Mám najeto 15.000km a celkově se hlučnost snížila i u hranice 120km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.