omiko Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 ja nemam s gumenymi dobru skusenost... vyse 5 rokov som mal vo Fabke textilne, potom sa to predralo v mieste ako je opätok, potom som dal gumene a po 3/4 roku som ich "vystahoval" - nedalo sa udrzat auto ciste na pohlad zvnutra, teraz mam opat textilne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 noo ja fakt nevim. vazim par kilo, boty nosim lehke, mekke, tak nevim, proste to tou patou desne rozdiram, ale treba se to jen vymackalo a ted uz se to nehne, no uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Já mám gumové a zatím spokojenost. Čisto mám, asi proto, že jezdím na ruční mytí. V myčce jsem byl asi 2x pouze. A kluci mi vždy vypucujou i vnitřek. Koberce vyndají a vemou WAPem, takže jsou čisté. Doma to tak člověk neumeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 koukam je nas tady vic nocnich ptaku., jj ja mel gumovy koberecky ve formanu, a ruco to neslo poradne umejt. porad to bylo zasedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIST Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Ja ich mam tiez a som z nimi spokojni len pozor su citlive na zatrhnutie ale pokial je auto v zaruke tak ti to vymenia v ramci zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 jezisek mi prinesl gumove koberecky, ale ejhle, jsou sice pro R, ale maj jinak reseny uchyty. Tak sem je polozil pres ty latkovy a na leto je zase vyndam. Jsou ale prima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Chtěl bych se prosím pěkně zeptat zdali nevyte jestly by sly dat Rs sedačky z Fabky I do FII??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tuším tam budou jinak "rozmístěné" šrouhy na uchycení ke karoserii. Sedačky v FII mají i trošku jiné polstrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Dobrý den. Mám 3dny úplně novou FIIkombi sport 1,4. Zatím najeto 350km, s autem jsem velmi spokojen až na jednu věc. Sedí se mi dost nepohodlně v těch sport sedačkách. Řekl bych, že to bude tím, že měřím 189 a vážím 95. Nejsem zrovna malý a už vůbec né hubený. Manželka si naopak libuje, měří 175 a váží 55. Jěště jim dám šanci, ale uvažoval bych o výměně za sedačky obyčejné z verzí ambiente, klasic. elegance asi ne, musí to být tmavé. Zjistil jsem, že sedačky přední se dají vyměnit komplet i s lyžinami, drží každá na 4 šroubech. Jak je to s bočním airbagem? Jestli bych sehnal někoho, kdo by byl ochoten se mnou udělat výměnu, stačí pouze přepojit konektor? Nebo se stím musí do servisu? Není tu někdo podobných "rozměrů", kdo by mi referoval jak se mu v tom sedí? Nemohli byste mi sem dát někdo fotku těch normálních sedaček? Ocenil bych i zkušenosti jak se v nich sedí občanům mých rozměrů. Nejsem ještě zcela rozhodnut, ale nebyl byste někdo ochoten si ty sedačky se mnou vyměnit? Měl bych zájem ale jen o skoro nové nebo nové, jako je sám mám. Jsem z Prahy. Později sem dám foto. Zde se také řešily, jsou zde vyfoceny, viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19093 Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: herajn1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ahoj. Mám ambiente, jsem 190 cm/95Kg Sedí se mi v mých "obyčejných" pohodlně, není problém při nastupování, delší jízdě atd. Nebolí záda. Extra foto vnitřku nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 já bych ty sedačky od tebe koupil Případně bych mohl sehnat nějaké na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 já bych ty sedačky od tebe koupil Případně bych mohl sehnat nějaké na výměnu Ještě,že jsme celá rodina mrňavý já 167 cm a 67 kg - Mě sportovní sedačky sedí SUPER a na celém auti to je jedna z nejlepších věcí :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jj, já na ně taky nedám dopustit a mám 182 a 90 .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Ahoj já bych je s Tebou vyměnil. Mám obyčejné ambiente kdyžtak SZ Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Mám taky sporta, měřím 185 a váha je 96 kg a ty sedačky bych za jiné v žádném případě nevyměnil. Chvíli se v nich povoz a určitě pak nebudeš chtít nic měnít. V žádném případě, ale nikomu nechci kazit výhodný obchod - výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 182cm vs. 77kg a taky spokojenost, ale pritelkyne s 165cm si stezuje na prilis dlouhe sedaky, ze ji to u kolen tlaci. ale staci polstarek za zada a je hned posunuta a sedi se ji lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No já jsem možná ještě o fous rozměrnější a sedí se mi v nich perfektně, nikdy bych neměnil, nicméně přiznávám, že chvilku mě z nich bolely záda, když jsem to měl nové...ale to se jednalo o dva tři týdny, než jsem si zvykl a je to fakt o 200% lepší než klasické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Nějak nemůžu najít tu zprávnou "polohu" jak v tom sedět. Také mě bolí záda a to i po třeba 20min jízdě. Bolí mě hlavně v kříži. Jak máte sedadlo/sklon opěrky/volant nastavené? Máte sklon sedáku spíše do pravého úhlu nobo víc naležato? sedadlo dál či spíš blíže k volantu? Je fakt že jsem najel tak max. 500 km a mám to zatím týden. Jinak případné schánění jiných sedaček možná bude, ale těmto dám ještě šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 opravdu si to rozmysli, ja mam 186/105 a uplne nadherne se vnich sedi, pekne drzi telo v zatackach atd.....jsou dost dobre, obycejne bych vzadnem pripade nemenil kdybych mel ty ze sportu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 já mám sedadlo úplně dole, celé dost dozadu a více sklopené naležato, k tomu přitažený a snížený volant ... a jsem tam opravdu jak v letadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 mam sice obyc sedacky, ale presto si dovolim prispet svou troskou do mlyna. Mam 180cm 75kg (takze hubenour ) Sedacku mam skoro nahore a operadlo rovne, abych sedel vzprimene. Sedacku asi v pulce, abych dobre dosahl na pedaly, volant tak, abych pri drzeni 13:50 mel lehce pokrcene lokty. (jinak ho ale drzim obvykle 16:00, nebo 08:00) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Včera jsem měl možnost vyzkoušet sedačky z Ambiente a ze Sportu a je to nesrovnatelný. Ze Sportu jsou prostě božský . Pokud máš auto jen 3 dny, tak na ně nejseš ještě zvyklý, já si na sedačky Fabie Combi 2003 zvykám ještě teď a stejně to pořád šteluji. Závěr: neměnil bych je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nějak nemůžu najít tu zprávnou "polohu" jak v tom sedět. Také mě bolí záda a to i po třeba 20min jízdě. Bolí mě hlavně v kříži. Jak máte sedadlo/sklon opěrky/volant nastavené? Máte sklon sedáku spíše do pravého úhlu nobo víc naležato? sedadlo dál či spíš blíže k volantu? Je fakt že jsem najel tak max. 500 km a mám to zatím týden. Jinak případné schánění jiných sedaček možná bude, ale těmto dám ještě šanci. No tak to jsi na tom jak já, dej tomu ještě kratší dobu, bude to v pohodě. Jinak já mám sedačku úplně nahoře, přiměřeně vepředu/vzadu, opěrku mám spíš víc kolmo (mám to raději, než ležet). A jen malé rýpnutí, sedák fakt do pravého úhle moc lidí nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja mam 190/95 a NEVYMENIL by som tie sedacky ani za svet!!! Clovek tam zapadne ako prdel na .... Tie bocne vystuhy su super a o potahu uz ani nehovorim (nema konkurenciu). Operadlo mam nastavene skor kolmejsie - aby to "ladilo" s laktovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 triktrak: jsem rad ze to rikas Vcera jsem je zkousel u prodejce a sedi se v nich vec nez dobre - samo jsem jel jen kousek, takze z dlouhodobeho hlediska nemuzu soudit... 190/105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.