mr.pecoun Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) v Ut mi dorazil Roomster sport 1.6 a hle jaky bylo prekvapeni moje i prodejce, doslel s krasnymi sport sedackami s plysem a ne jen ty sport s latkou , prodejce rikal ze prodal asi 7 sportu a ty sedacky vydel jen u me . schodou okolnosti prysel asi 2 dny po me dalsi sport a zas mel latkovy. mate taky nekdo ty jiny ????? Editováno: 28. leden 2007, autor: mr.pecoun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Mooooc pěkný.Barevná kombinace i tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám klasické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 máš to pěkný,sedačky se mi libej .. Musí se v tom seděk pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Asi dárek z MB Možná to je kombinací výbavy. Ale tak asi tě to potěšilo,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jj vypadaj hezky. ja mam klasicky. modry. ale jsou pohodlenjsi nez u OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 je to asi darek....nevim proc mam jiny ale vuuubec mi to nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pecoun: Ja teda nechci aby muj prispevek vyznel nejak rejpave, ale myslis, ze je plys vyhra? je na tom driv videt opotrebovani a esteticky to, alespon z meho pohledu, taky neni nic extra. Ale je pravda, ze jsem ty sedacky nazivo nevidel, tak treba se pletu a je to v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) on to neni plys jako takovy.sou to takovy bobky.nevim jak to mam popsat.vsak je uvidis na zivo a myslim si ze potom zmenis nazor Editováno: 5. Únor 2007, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 on to neni plys jako takovy.sou to takovy bobky.nevim jak to mam popsat.vsak je uvidis na zivo a myslim si ze potom zmenis nazor něco jako plyš co byla dřív ve Favo GLX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 to taky ne,sedacky sou latkovy cerna latka joko ve sportu.ale ty tecky sou takovy mekoucky a neklouzavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Postni detailnejsi fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Postni detailnejsi fotku jj mwe by to taky zajimalo. ted resim potahy nebo ne, tyhle sadacky jsou prima, ale proste se casem zprasej,.,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jj vypadaj hezky. ja mam klasicky. modry. ale jsou pohodlenjsi nez u OII To bude asi jen tvuj subjektivni pocit, jako nejsou spatny, ale s OII se to neda srovnavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jj vypadaj hezky. ja mam klasicky. modry. ale jsou pohodlenjsi nez u OII To bude asi jen tvuj subjektivni pocit, jako nejsou spatny, ale s OII se to neda srovnavat jj je to subjektivni pocit. v OII jsou hlubsi, clovek je vnich vic "zapasovanej", coz je dany protste typem auta. Ty z Roomika, jsou volnejsi, mam proste pocit vetsi volnosti, pohodlnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 To jsou sedačky které budou dávat do Fabie II Sport, tak u je montují i do Roomstra Sport, ne do každýho musí udat i ty původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 tak to ti moc přeju, taky by se mi líbili, hele šly by namontovat do mojí fabulky??? mám problem stím že mě z těch mejch klasickejch sedaček pěkně bolej záda, tak shaním nějakou variantu, aby s e to změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ty voe ,to ma nekdo stesti. Tak gratulace panacku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Podobnýho roomstera jsme taky měli v práci a měl přesně ty sedačky, ,,jsou úplně megamrdózní a škoda, že nejdou do fábky.. tiše závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tie športové sedačky sú fakt super, môžem to potvrdiť. Ale na športové v OII nemajú. Tie z Rooma sú také univerzálne, teda hlavne do mesta a u OII sú aj na dlhé štreky. Ten tzv. plyš, to je Alcantara. Jej životnosť ale nemôžem potvrdiť ani vyvrátiť, lebo som sa Alcantary zo sedadiel zbavil. Ale výrobca udáva veľkú životnosť a ľahké čistenie, ale zase ľudia hovoria každý niečo iné. Ale mám dojem, že Alcantara vydrží na sedadlách viac, než brúsená koža (semiš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Ked som sa rozhodoval pre vybavu - na 99% som chcel ale Sport - tak predajca mal predvadzacku s tymi latkovymi sedadlami. A pacili sa mi velmi. Musim vsak povedat, ze som sa potesil, ked som vcera v servise prvy krat sedel vo svojom novom aute a malo tieto nove sedacky. Su take prijemnejsie na dotyk. Uvidime prax... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Lidicky to rikate na ty vkladane koberecky? Nejak s nima nejsem spokojenej, nedaj se poradne cistit, a nic nevydrzej. Vcera sme zjistil, ze v miste, kde mam patu prave nohy, je uz docela vydrenej a vymackanej, pokud to pujde takhle dal, ze ho rozskubu za par mesicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Já jsem si nechal objednat ty gumove. Myslim si ze jsou lepsi na udrzbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 hmm asi to nich taky jdu., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Ja používam na leto koberce a na zimu gumové rohože. Tie koberce stačí len vyklepať a pred uskladnením som ich aj vyčístil saponátom a vykefoval. Sú ako nové. Na mieste, kde je päta pravej nohy je istý náznak preliačiny, ale aj guma sa pod tou pätou zničí. Záleží veľmi na topánkach, ak majú tvrdú podrážku a ostrú pätu, tak je to horšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.