dr.snacek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdravim. Mám 176cm a 90 kg - z počátku mi přišla sportovní sedadla úzká, ale po pár dnech už mi to nepřišlo. Nyní (po cca 10 000km) bych rozhodně sedadla neměnil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citrus Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Teď jsem asi před týdnem jsem seděl v nové Oktávce s normal. sedadly a s manželkou jsme se shodly , sport je sper. Já 185, 93 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 no já mám myslím také ty klasické sportovní sedačka (viz obr. fabca_06), možná že pokud si člověk nadiktuje lepší výbavu pro verzi Sport (dig. klima, vyhř.sedačka, apod.) tak třeba u nově vyrobených aut tyhle sportovní sedačky dostane, nevím jinak jsem si ted objednal gumové koberce do Fabky II a jsem spokojenej. Jen malá příhoda, zajel jsem do autor. prodejny Škoda a tam mi řekli 660,- a jelikož mam jejich členskou kartu, tak ještě 5% dolu, řekl jsem si hezký, budu mít na zimu vystaráno, ale nedalo mi to a zavolal do prodejny s autodoplňky pro vozy Škoda a tam mi řekli za 490,- ty samé, resp. dělá je taky gumárna Zubří, akorát nejsou pod jménem Škoda jako orig. příslušenství, takže jsem byl docela překvapenej, kolik si na tomhle druhu zboží přihodí marže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ten cenovej rozdíl je opravdu neskutečnej, ale tak je to u všeho, co má značku. Já jsem měl ty gumový koberce v ceně, tak ani nevím kolik stály. Ta fotka toho interieru je zajímavá, takhle to vypadá jako by jsi měl volant na druhý straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ten cenovej rozdíl je opravdu neskutečnej, ale tak je to u všeho, co má značku. Já jsem měl ty gumový koberce v ceně,tak ani nevím kolik stály. Ta fotka toho interieru je zajímavá, takhle to vypadá jako by jsi měl volant na druhý straně. jj, je to dělaný pro leváka nebo angličana/australana jasně, že nééé, jen jsem asi navíc omylem udělal ještě mirror při převodu formátů obrázku, tak to vypadá jako z druhé polokoule planety... no jako druhou věc chci pořídit loketní opěrku a to je docela podobné, pokud budu chtít orig. ze Škodovky přímo od dealera, tak je to za 3.705,60 Kč a pokud bych ji bral z toho obchůdku, kde sem pořídil ty gum. koberce, tak to bude cca za 500,- Kč a je taky sklopná s úložným prostorem a montáž jako u orig. výrobku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ty sportovní sedačky bych taky bral, jak je tady všichni vychvalujete, ale mám obyčejné s tou obyč. látkou, tak by to asi nevypadalo nic moc mít vpředu jinou látku a vzadu taky. Kamilovi Rákosníkovi - Jinak s tou opěrkou se raději podívej do vlákna o opěrkách. Někdo tam psal, že ty neorigo moc nevydrží, ale nevím od jakého výrobce to bylo, tak aby jsi nenaletěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ta rohozka je opravdu unikat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ty gumové koberečky mám taky v F II a jsou z krásně měkoučký a jemnoučký gumy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ahoj, ještě k těm gum. kobercům, na podlaze u řidiče a spolujezdce mám takové 2 špuntíky, vypadají jako šroubky s velkou podložkou (viz obrázek) a myslím, že slouží k upevnění právě těch koberců. Jenže ať šroubuju jak šroubuju, tak nejdou z podlahy "vyšroubova" a ani vyndat, abych ti koberce mohl timto upevnit. Nebo slouží úplně k něčemu jinému?? Máte to taky v autě??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ano, máš pravdu. opravdu to složí na přicvaknutí koberečků proti sklouzávání. tady na fotce mám letní koberce a zimu do nich cvaknu gumové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No upevneni tech kobercu ale neprobiha tak, ze bys ty spunty mel vyndavat. Origo koberecky maji otvory (coz ty na tvem foto zrejme nemaji) a ty se jen na ty spunty nasadi (viz foto v predchozim prispevku). Jo, neorigo je sice levnejsi, ale ty origo maji neco do sebe i za vyssi cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Presne ako píše Maverick, tie špunty (správny názov je "druky") sú do koberca vtlačené a nemajú sa vyberať. Originálne koberce majú protikus k tým drukom, takže koberec len položíš, spraví to cvak a je to, koberec a ani nehne. Akurát drobný detail je, že tie druky sú len pre predné koberce, na zadné sa štandardne nedodávajú. Dajú sa ale kúpiť samostatne, stoja okolo 5 Sk/kus, číslo dielu je 3D0 864 812 47H. Kto potrebuje, odporúčam kúpiť čo najskôr, jedná sa totiž o "odpadnutý" diel, t.j. už sa nevyrába... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 JJ jeto tak. v OII jsou dokonce takove zajistovaci. Prostrcis koberec a hlavicku toho druku otocis o 90°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Black - áno, to je ten starší systém, mali to aj F1. Niekedy v roku 2007 sa prešlo u všetkých modelov na tieto druky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 no já mám u R druky a díry v kobercích i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No diery v kobercoch zostali, akurát sa spolu s kobercami nedodávajú tie druky dozadu - máš tam len 4 ks pre predné koberce. Toto som mal na mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 já mám u Rumcajse otocne druky a díry v kobercích i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Já to ve Fabce nemám, jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 čau, no budete se divit, ale jedine, co ty moje koberce nemají jsou akorát a právě ty "druky" jako protikus dirky ty koberce mají, na tom obrázku, kde jsou vyfocené, je vidět, že jsou na ramínku, čili ty dirky tam opravdu jsou, i v těch zadních gum. koberečcích takže zbývá pouze protlačit tu druky, co jsou v podlaze těma dirkama a sehnat si ty "proti-druky", aby to bylo upevněné a jestli se daj pořídit za pár korun, pořád ty "neorigoš" koberce vyjdou lépe. Prostě to tam natlačit, a je to každopádně díky za postřehy, jo a pro informaci moje F II tyhle špunty v zadu taky nemá, asi vážně jen ten Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) ja som mam original tkane koberce a tiez su vzadu upevnene Editováno: 1. Únor 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Mno jo, ale já nemám ani ty druky vpředu, to se tam přidělává nějak dodatečně nebo je to od série?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 elegance - série Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Mno jo, ale já mám sport,. tam by to teda být nemělo, ale ostatní co tu psali, tak mají taky sporta a píšou, že to tam mají,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 jj, já jí ve Sport výbavě mám, ale byla to Sportka s výbavou navíc, jako park asistent vzadu, funkční paket, střešní nosič, atd.), takže je dost možné, že to nemusí být pravidlem a do všech vozů to nemontují. Ale je to taková maličkost, že bych se divil, kdyby to alespoň do Sportu nemontovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj. Já mám ambiente a vpředu to mám a vzadu ne. Mám sice funkční paket, ale není v něm o tom zmínka, tak si myslím, že to nebylo jeho součástí. Když to mám já, tak by to snad do sportu taky mohli dávat. Pokud to teda není v každém MR jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.