Viktor X Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Řekl bych, že nejčastěji odcházejí kroužky pod volantem, tatík ve fabce ho už měnil, ale jestli to může hlásit tuhle chybu ti neřeknu. Editováno: 21. Březen 2010, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 nejvíc zlobí dráty mezi kroužkem a airbagem ve volantu mělo by stačit trochu přihnout piny v konektorech. jeden čas se to, ale měnilo kus za kus asi byl problem i přímo v drátech, ale to se týkalo těch před Faceliftem v horším případě budeš kupovat ten kroužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasstoupa Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Dobrý den, přenastavoval jsem volant a blbec,jsem si neodpojil autobaterii a odpojil airbag a samozřejmě po zapojení baterie mi začala svítit kontrolka Airbagu.Dá se nějak anulovat kromě Vagu? A ještě,když mi svítí kontrolka znamená to,že airbak nefunguje nebo je to jenom upozornění na to neopatrné odpojení a airbag funguje? Děkuji moc za Vaše odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 se ti rozsvitila, kdyz jsi mel vyply klice? lze smazat pouze diagnostikou (vagem a jinymi sw) tusim (muj nazor), ze signalizuje pouze, ze byl (je) nejaky problem, v pripade nehody se ho pokusi vystrelit, ale uz nikdo nezaruci, ze se mu to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdravím,nejsem největší odborník,avšak nedavno jsem odpojoval kontrolku vypnutí spolujezdcova airbagu a naskočila chyba.. je potřeba to odstranot diagnostikou,ted jsem zase odpojil budiky a nepřipojil jsem je pořadne a zase to vyskočilo. podle me to funguje jen to ohlašuje,ze neco neni,či nebylo v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 seš odvážnej, abys neměl ten bag v úsměvu. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 ještě sem se nesetkal s tim, že by to někomu při vyplým zapalování a odpojování a zapojování elektriky airbagu vystřelilo pokud svítí kontrolka AIRBAG JE NEFUNKČNÍ takže na diagnostiku a vymazat pak bude vše zase OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 já jo, mistr ho měl v xichtu...a moc hezký to nebylo! radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 je fakt, ze mu staci pripojit 12v a je to hned, ale pokud jsou draty v poradku neni duvod, aby vyletel notobi: myslis, ze ten pytel se uplne vyradi z funkce? ze ho to ani nezkusi odpalit? kdyz nad tim premyslim, tak nemuze vedet jak s nim bylo manipulovano, rozsviti kontrolku a pocka az to v servise nekdo zkontroluje a zase ho "zapne" druhy pripad je, ze se vynda bag z volnatu, potrebujes s nim pootocit, zapnes klice (do spatny polohy) rozsviti se kontrolka, vse zase sesadis jak ma byt, ale bag je uz neaktivni a pri bouracce mas smulu... ani jedno mi nastesti nehrozi, kdyz uz se hrabu v aute, tak mam u sebe VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 nikdy nevíš jestli se tam někde nesplaší elektrónky a nebudou tě chtít zastřelit bagem odpojení baterky dlouho netrvá a máš jistotu radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IrOnm4n Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Robil som cosi pod sedadlami a pristrojovke a odvtedy svieti.. a nechce zhansnut.. mal som to aj na vagu ale vis nevedel specifikovat poruchu.. Nejaky senzor alebo co tusim.. kde sa nachadzaju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ked uz si sa hrabal pod sedackou nerozpojil si konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IrOnm4n Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) Vies co neviem ale mrknem sa na to ci nahodou tam neni zly kontakt Editováno: 14. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Mně to taky svítilo a mechanik mi říkal že to nebude "standartní" problém v konektoru ale že mu to píše myslím... překročena horní hranice...čehosi a že prej to může být přímo v sedačkovém airbagu a že příště až se to rozsvítí tak vyměnit airbag (kdo ví kolik ta sranda stojí) a nebo ho vyhodit a dát tam místo něj nějaký odpor nebo co to říkal..Nechci to zakřiknout ale zatím mi to nesvítí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 pokud to je OII tak blbnul jeden konektor pod sedadlem a pájely se dráty "na tvrdo". Téma o tom tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 číslo chyby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veslo1 Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Po manipulaci se sedačkou se mi potom rosvítila kontrolka airbagu.Dignostika mi píše "Roznětka 1 airbagu na straně spolujezdce hodnota odporu příliš velká" . Neví někdo v čem by mohl být problém . Mám škoda octávia 1 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Odpojoval si sedačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 V tom, žes rozpojil konektory a měl klíček v zapalování. Chybu vymaž a je to. pokud bude AirBag špatnej, tak se ti rozsvítí hned znova. Nebo zkontroluj konektor pod sedadlem. Bolest OII. Škoda na to měla dokonce akci a ten konektor se vystříhával a dráty se pájely k sobě natvrdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veslo1 Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Sedačku jsem neodpojoval jen jsem položil opěradlo.Včera jsem sedačku rozebral a zjistil že kabel ke konektoru na kostru je vytažený.Zřejmě po položení sedačky byl moc krátký a vytrhl se.Dal jsem ho zpátky vymazal chybu,ale po zapnutí klíčku se znova rozvítí.Ještě projedu kabely a uvidím.Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusanza Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zdravim , moze mi niekto poradit ohladom kontrolky airbag-u? Ja blbec som zacal skusat poistky pri zapnutom zapalovani - teda kluč som mal v polohe 1. Nemal som pri sebe schemu tak som zacal rad za radom pozerat poistky kvoli tomu, ze mi nejde ovládat spatne zrkadla. Na nic som neprisiel, tak som to zabalil. Po nasadnuti do auta som nastartoval a od vtedy mi zacala svietit kontrolka airbagu. Vie mi niekto poradit co s tym?. Znefunkcnil som airbag, pripadne ako odstránim popisanu zavadu?. Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Zajet na VAG a vyčíst chybovou paměť, takhle se nedá soudit, příčin může být mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 myslím,že ti bude stačiť tú pamäť závad vymazať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 pokud jsou všechny pojistky tam kde byli tak stačí VAGem vymazat a bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusanza Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 vdaka za odpovede...pojdem to dat teda "napychnut" a uvidi sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.