Publikováno Leden 30, 200718 r Pří otáčení kol se z obou stran někde od pružin,tlumičů ozívá dost hlasité lupání jako by se pružina zkroucením napružila a pak povolila... Díky za rady čím by to mohlo být..
Leden 30, 200718 r ložiska můžou být tak okolo 1600,-/pár, výměna cca 2 hodiny práce. .. současně bych si nechal projít nápravu + udělal eventuelně geometrii. pokud je to jev nový, v některých servisech to řeší tak, že do toho ložiska vstříknou olej a ono si to na chvíli sedne (což není nejšťastnější řešení) Kolik máš najeto ? Upraveno Leden 30, 200718 r od marvin
Leden 30, 200718 r Autor Koupil jsem to před rokem mělo to 64000ted mám najeto 74000km.To zvládne vyměnin i zkušený mechanik ne?Nemusím jezdit do autorizovaného servisu..
Leden 30, 200718 r zvládne - dobrý je mít na to zvedák. .. je to poměrně jednoduchá, mechanická, závada.
Leden 30, 200718 r Autor Jak to vidíš s těma najetýma kilometrama odpovídá to?Ještě mám problém s rádiem špatný signál jestli mi poradíš.Když jedu stejným usekem s jiným autem tak radio hraje vphodě.
Leden 30, 200718 r nevím, jestli to odpovídá nebo ne - záleží na tom, kolik má auto doopravdy najeto, ale po 70-80 tkm by to na českých silnicích mohlo být i tím. Rádio může nehrát z důvodu špatné antény (špatný kontakt, nečistoty), může to být v rádiu - tady ti neporadím.
Únor 2, 200718 r mužu na vyzkoušeni stabiku demontovat kosti na projeti?neco klepe na předku kosti mam nove ale stale klepe když kosti demontuji a projedu to a nebude nic klepat tak je stabik v haji je to tak?
Únor 4, 200718 r Zkus to. tak jsem demontoval kosti. a když jsem kroužil po panelce tak to tupani je tam pořad asi to jde nekde od tlumice.
Červenec 30, 20178 r Zdar,začalo mi lupat v levé pružině.Při otáčení volantem na místě nebo v malé rychlosti se ozývá z pružiny lupání.Chci se zeptat,jestli je to třeba vrchním uložením nebo něčím jiným.Dík Radek
Červenec 30, 20178 r Určitě vrchní uložení. Je zrezlé a netočí se spolu s pružinou,měl by jsi to vyměnit co nejdřív než ti praskne pružina. Mě takhle na jedničkový fábce pružina praskla.
Červenec 31, 20178 r Dík za typ,doufám,že to doma dám.Stahovák si pujčím.Snad to nebude moc zarezlé.Cus Radek
Srpen 1, 20178 r Tak zřejmě to samé trápí i mě. Přibližně ne stejném úhlu vpravo a vlevo od přímé polohy slyším lupání. Je ale zajímavé, že když otočím více třeba o 1 otáčku, tak to již neslyším.
Srpen 1, 20178 r To proto,že pružina nějaké to otočení snese,když se pootočí spodek a vršek ne,když už je přetočená moc,tak v tom vrchním uložení povolí,ale tak rychle že to lupne,následné další otáčení opět snese jen do určité meze než se zase protočí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.