Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pří otáčení kol se z obou stran někde od pružin,tlumičů ozívá dost hlasité lupání jako by se pružina zkroucením napružila a pak povolila... Díky za rady čím by to mohlo být..

Vloženo (editace)

ložiska můžou být tak okolo 1600,-/pár, výměna cca 2 hodiny práce.

.. současně bych si nechal projít nápravu + udělal eventuelně geometrii.

pokud je to jev nový, v některých servisech to řeší tak, že do toho ložiska vstříknou olej a ono si to na chvíli sedne (což není nejšťastnější řešení)

Kolik máš najeto ?

Editováno: , autor: marvin
Vloženo

Jak to vidíš s těma najetýma kilometrama odpovídá to?Ještě mám problém s rádiem špatný signál jestli mi poradíš.Když jedu stejným usekem s jiným autem tak radio hraje vphodě.

Vloženo

nevím, jestli to odpovídá nebo ne - záleží na tom, kolik má auto doopravdy najeto, ale po 70-80 tkm by to na českých silnicích mohlo být i tím.

Rádio může nehrát z důvodu špatné antény (špatný kontakt, nečistoty), může to být v rádiu - tady ti neporadím.

Vloženo

mužu na vyzkoušeni stabiku demontovat kosti na projeti?neco klepe na předku kosti mam nove ale stale klepe když kosti demontuji a projedu to a nebude nic klepat tak je stabik v haji je to tak?

• o 10 let později...
Vloženo

Zdar,začalo mi lupat v levé pružině.Při otáčení volantem na místě nebo v malé rychlosti se ozývá z pružiny lupání.Chci se zeptat,jestli je to třeba vrchním uložením nebo něčím jiným.Dík Radek

Vloženo

Určitě vrchní uložení. Je zrezlé a netočí se spolu s pružinou,měl by jsi to vyměnit co nejdřív než ti praskne pružina. Mě takhle na jedničkový fábce pružina praskla.

Vloženo

Tak zřejmě to samé trápí i mě. Přibližně ne stejném úhlu vpravo a vlevo od přímé polohy slyším lupání. Je ale zajímavé, že když otočím více třeba o 1 otáčku, tak to již neslyším.

Vloženo

To proto,že pružina nějaké to otočení snese,když se pootočí spodek a vršek ne,když už je přetočená moc,tak v tom vrchním uložení povolí,ale tak rychle že to lupne,následné další otáčení opět snese jen do určité meze než se zase protočí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...