Srpen 3, 200718 r sly by tie diely na to ASR vytiahnut i z havaroaneho auta? ta okta je vybrakovana hlavne motor ale vydel som ze ma ASR tak som myslel ze by to slo prehodit z 1.9 do 1.6 benzinu,nemal by to byt problem ? a hlavne kde by som mal hladat tu jednotku na to ASR
Srpen 3, 200718 r ESP ani ne, protoze kdyz ho vypnu tak vypnu i ASR. ASR se hodi (krome obcasneho vykolebani z hnoje) vzdy, ale chci videt, jak by nekdo projel smykem zatacku s ESP a netrefil se do vymolu. ESP je dobre pro obcasneho ridice, nebo kdyz je clovek unaveny.
Únor 27, 200817 r mám v tom hokej..... mám r.v. 99 ABS a chci ASR (věcičku, aby mi to v zimě nehrabalo při rozjezdu) kolik + - 1000,- to stojí s prací ???? Upraveno Únor 27, 200817 r od crazyduke
Únor 27, 200817 r mám v tom hokej..... mám r.v. 99 ABS a chci ASR (věcičku, aby mi to v zimě nehrabalo při rozjezdu) kolik + - 1000,- to stojí s prací ???? vypínač - cca 100,- jednotka ASR 2-2,5t (dal bych MK60) novější typ konektor na MK 60 - 100-200 a pak práce - výměna jednotky, ovzdušnění, přepinování
Únor 27, 200817 r tu svorkovnic nejlépe s kusem drátů, dva dráty se při předělávce na MK60 musí nastavit, buď + a nebo - teď nevím, každopádně to člověka nasere, když na to zapomene Upraveno Únor 27, 200817 r od rolbar
Srpen 16, 200817 r taky uvažuji o dodělání...co k tomu potřebuji jsem zjistil...teď otázka, zda to půjde bez problémů na moji O1 r.v. 9/2000, MR2001?? není tam nějaký chyták?
Srpen 17, 200817 r myslím že JasteR má stejnej rok jak ty (nebo 2001) a relativně bez problémů jsem mu to předělal
Únor 1, 200916 r Myslíš si že celej den nemám co dělat a čekám až se zeptáš na něco v tématu kde už je odpověd napsaná, abych ti hned vše psal znova speciálně pro tebe ???
Únor 1, 200916 r No pockej cena tu nakonec nepadla i kdyz se ptali asi 3 lide Neboj sem to cetl poradne a cele!
Únor 1, 200916 r všechno jdeale u ESP je cena už dost vysoká brzdovej válec s čidlem tlaku 1000,- jednotka ESP 2000,- duosenzor příčného a rotačního zrychlení 1500,- nějakej ten kabel a konektor a práce no trochu jsem ty ceny podhodnotil (hlavně ten brzdovej válec bude spíš za 2-2,5) a zapoměl jsem ještě kroužek pod volant (snímač natočení volantu) taky aspoň 1500 já to v tomto tématu našel nebo jsi mělna mysli něco jinýho ??? Upraveno Únor 1, 200916 r od Vaša
Únor 1, 200916 r 1/2 je 3,5t kč to už je celkem moc za práci mi přijde cenu neuvedu protože je smluvní a dělám ji "podle xichtu" a nerad bych aby mi pak někdo psaůl že jsem někde uvedl že to dělám za tolik
Únor 1, 200916 r Zdar chlapci, tak jsem si dnes dělal kontrolu kódů v tom šikovném prográmku a zjistil jsem pěkné překvapení, mám octavii 81 kw TDI Laurinku s ABS a podle kódu 1AH mám taky EDS a ani nemám ASR.... Já si vždy říkal, proč se při rozjezdu na sněhu chce urvat poloosa.....rachot jak sviňa Takže pěkné překvapení.
Únor 2, 200916 r na EDS nepotřebuješ ASR mimo jiné se tu psalo o ESP a to není EDS,nevím jestli jsem tě špatně pochopil,nebo jestli ses špatně vyjádřil ale pojem a dojem je rozdíl
Únor 4, 200916 r Zdarek lidi, mam malou technickou, mam octu r99, MR00, ale nevim s tim ASR, tlacitko na palubce nemam a kontrolku taky nevim nevim, ale myslim ze v technicaku jsem to napsany nasel, zkousel jsem ten dekoder, ale v nem jsem to nenasel, tak nevim, kdyz pridam vic plynu na rozjezdu, tak v tom jakoby "skripe", tak netusim, ABS a EDS to ma, je mozny ze treba tyhle pred faceliftovy verze meli ASR bez tlacitka? nebo jak bych se o tom mohl fyzicky presvedcit? treba nejakou "chytrou" krabickou nebo tak ...
Únor 8, 200916 r No snad ani radsi ne ) ale nemam ho u sebe, ma ho leazingovka, ale myslim ze jsem to prave mel napsany v tom TP velkym ... ale zas kdyz to nebylo v tom stitku, tak asi nic ... diky za reakci ;-)
Únor 12, 200916 r Nazdárek lidičky, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá instalace ASR se vším všudy?? Díky Juraf
Únor 7, 201015 r Chtěl jsem se zeptat jak to je s dodělání ASR na r.v.98.Je tu psáno že je to složitější ale nikde jsem se nedozvěděl co to obnáší.Díky
Únor 7, 201015 r zapomeň, musíš předělat brzdy z MK20 na MK60 a to nikdo nechce dělat. Sám mám r.v.99 a chtěl jsem ESP a nikdo se do toho nechtěl pustit..
Únor 7, 201015 r nechápu, proč to nikdo nechce dělat, zas tak hrozné to není, pokud se vymění trubky k předním kolům, tak ej to lepší a zadní vedení se jen upraví, přepinuje se konektor. troška zručnosti, trpělivosti a znalostí u MR98 a vejš je to trošku jednodužší, protože už má CAN do ABS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.