Host Mara53 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ... mám to ale týden, nejdřív začne zlobit osvětlení palubky a teď ještě najdu za sedačkou spolujezdce mokro na podlaze - asi mám špatnou pirelku.. Dá se odkrýt kousek koberce bez toho, aniž bych musel vyndat přední sedačku - musím to tam nějak vysušit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 oddělej zadní lavicu a nadzvedni koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 oddělej zadní lavicu a nadzvedni koberec Zdravím a mockrát díky za radu, podle odpovědi soudím že pod lavicí koberec není nijak fixovaný a jde odhrnout - uf, tos mě potešil, sem myslel že mě čeká komplet rozborka plastů a sedaček ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.