cosby Vloženo 13. Duben 2009 Vloženo 13. Duben 2009 Pokud svítí kontrolka,Vag musí něco ukazat.Možná máš starý Vag-třeba. Jinak airbag 3 hodiny??Já tak 20 sekund.proč si nevezmeš zrcátko??kdyby jsi ho vzal,okamžitě ti je jasné,jak to tam je.Já taky když jsem to dělal poprvé jsme si vzal zrcátko a měl jsem ho ven za 2-3 minuty-Poprvé!! nezlobte se na mě že to píšu,ale když se serete do toho,do čeho nemáte,proč si to prvně vše nezkouknete v DP,nepřečtete tady na fóru nebo podobně?? Uděláte více škody než užitku Citovat
jtfcobra Vloženo 13. Duben 2009 Vloženo 13. Duben 2009 Pokud svítí kontrolka,Vag musí něco ukazat.Možná máš starý Vag-třeba.Jinak airbag 3 hodiny??Já tak 20 sekund.proč si nevezmeš zrcátko??kdyby jsi ho vzal,okamžitě ti je jasné,jak to tam je.Já taky když jsem to dělal poprvé jsme si vzal zrcátko a měl jsem ho ven za 2-3 minuty-Poprvé!! nezlobte se na mě že to píšu,ale když se serete do toho,do čeho nemáte,proč si to prvně vše nezkouknete v DP,nepřečtete tady na fóru nebo podobně?? Uděláte více škody než užitku Vyřešeno problém byl v Konetoru volantu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.