Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak uz ji mam doma a černou :-) Jeste povinne ruco, havarijko a muzeme vystrelit:-)

nemá xenony-tak to asi nezůstane u nás :unsure:

take sem si všiml ale nebyl sem si jistý :D-_-

A tak uz ji jako mas objednanou jo? :smich::smich:

Jinak teda je ta barva nezvyk, ale zda se mi dost usedla, stejne jako na oktavii :unsure:

ta barva je hezká, ale na OIIRS mi příjde ta barva malinko živější, možná to dělá to pochmurné počasí na fotce, nevim.............................

Vypadá bombově, asi vsadím dneska sportku...a pak hurá do škodovky. -_-:smich:

tak to tu sportu vsadim taky a ještě něco u fortunu a pak hurá pro OIIRS v této barvě.....................................ta barvě je na ty koktě fakt super

tak to tu sportu vsadim taky a ještě něco u fortunu a pak hurá pro OIIRS v této barvě.....................................ta barvě je na ty koktě fakt super

a víš co tak já si ty sportky teda vsadím dvě :p:smich::smich::smich:

nemůžu ti konkurovat :t:smich:

Tak uz ji mam doma a černou :-) Jeste povinne ruco, havarijko a muzeme vystrelit:-)

TAk to gratulace -_--_-

Díky. Mám nakonec 12/05 a mám na ni ještě rok záruku:-)

Díky. Mám nakonec 12/05 a mám na ni ještě rok záruku:-)

Tak napiš kolik jsi za ni dal a fotečka by taky mohla být :)

No dal jsem za ni 335tis. Fotečky budou v pátek na internetu, nafotím to a udělám stránky. Ted nejsem bohužel doma, takže na mě čeká v garáži:-)

Konecne jsem nasel nejake poradne forum o Fabii RS.. Je to super auto, me osobne vadi po ranu zvuk-jako traktor.. Sedacky uz tez nejsou co byvaly, co se tyce barvy.. A jeste mam jeden problem, vetsi: V listopadu jel tatik do prahy a dal do kufru kanystr 10l nafty. Viko netesnilo jak melo a nejakych 8 litru se vylilo do auta. Polstry to vzady napily vsechny, sedacky taky. v praze bylo auto jeste dalsi tyden na cisteni a stalo to +- 5000kc. Bylo to ok, ale zacinaji se objevovat fleky. Nevim jak to nazvat to polstrovani co je pod kobereckama pod spolujezdcovym sedadlem je jeste uplne drsne napite naftou, v nedeli jsem musel vyhodit ponozky jak byly napite tim sajrajtem.. Obracim se proto na vas vsechny fabia-maniaky jestli nekdo nevi jak by se to dalo nejak slusne vycistit ta NAFTA z auta...je to pekne auto, a toho smradu a mastnoty je skoda docela..

To Sinius: tak co už si něco vyhrál? -_-:smich:

objednanou ji nemam ale jesi se mi naživo bude libit a budkou k manik přišti rok ke koupi nekde tak se budu rozhodovat jakou farbu -_-:t

Xenony nemá například Fabie RS pro UK

To Sinius: tak co už si něco vyhrál? -_-:smich:

budeš se divit, ale fakt vyhrál : 800kč, tak to je alespon malinká náplast po tech 9tis za opravu co sem platil v pondělí

a proč je tam nedavaj ? :unsure:

Páč jsou za příplatek. lol

Páč jsou za příplatek. lol

a proč UK nepřiplatej lol:smich: ?

Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? :D:smich:

ale tahle je jim desne podobná .. majitel se ted bude mit az budou jezdit.. skoro stejna farba jen svetla moc .. -_-

post-1-1171482371.jpg

Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? :D  :smich:

Si kup svoji ne? lol

Upraveno od George Couser

Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? :D:smich:

Na barvu to nejezdí.... ;)

ale tahle je jim desne podobná .. majitel se ted bude mit az budou jezdit.. skoro stejna farba jen svetla moc .. -_-

To jo, ale tato je originál, protože má několik odstínů modré... :smich:

Si kup svoji ne? lol

Mám svojí.......svoje HáTéPé Modrá storm :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.