camron Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 (editace) Editováno: 22. Únor 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Mildo, tak to mi teda řekni, jak jsi na to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Fabia Race blue je určena pouze pro UK a švýcary. Ty prodávaj nejvíc RS ze všech zemí. Ještě je mezi nima Řecko, ten ale o modrý RSo neměl zájem. Myslím, že jsem to už někde psal, pro UK je určeno 1000ks a pro švýcary asi 350. Bohužel pro nás, čechy se této verze nedočkají toto tvrzeni mi moc nesedi - ja ji mam taky objednanou, ale urcite nebude shodna s vybavou pro UK (myslim sedacky, cervene trmeny apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp ona zas o tolik lehčí není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp ona zas o tolik lehčí není Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod... Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) Mildo, tak to mi teda řekni, jak jsi na to přišel. RS Blue Editováno: 23. Únor 2007, autor: Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Milda, jaka je cena RS pro obchodnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Mildo, tak to mi teda řekni, jak jsi na to přišel. RS Blue škoda, že jsi tam nenechal ty čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) FABIA RS nebo OCTAVIE ??? Poté co jsem sem dal tento příspěvek jsem zjistil, že to nejde smazat..., skouknul jsem na netu ojeté octavie a fabie RS zvýtězila na plné čáře..., takže to už řešit nebudu.. Chtěl bych Vás ale poprosit o názory, jakou barvu na tohle autíčko??? Nikdy dřív bych nepřipustil jinou než černou, ale ona se mi poslední dobou začíná líbit i ta žlutá, stříbrná taky nevypadá špatně..., navíc tu žlutou má fakt málokdo a ty sportovní rysy RSa v téhle barvě fakt vyniknou.. naopak v černé si myslim, že to všechno zaniká a ztácí se,... co myslíte??? Editováno: 23. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp ona zas o tolik lehčí není Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod... Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg. No podle toho jak mu čudilo z vejfuku tak na tom stál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp ona zas o tolik lehčí není Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod... Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg. No podle toho jak mu čudilo z vejfuku tak na tom stál ..nebo taky podělaný nebo chip na h*vno apod. vyzkoušíme v létě na Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp ona zas o tolik lehčí není Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod... Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg. No podle toho jak mu čudilo z vejfuku tak na tom stál ..nebo taky podělaný nebo chip na h*vno apod. vyzkoušíme v létě na Mimoni Dobrej nápad,počítám s tím,aspoň uvidíš,jak vypadá můj nezasněženej zadek bez sněhuláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 hele hoši tohle je o modrý race ne o sprintech a co tahne lip to se dohadujte jindy pls tohle je jen o modráskovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 hele hoši tohle je o modrý race ne o sprintech a co tahne lip to se dohadujte jindy pls tohle je jen o modráskovi la pardon ty modrásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 díky,takhle hezky mi nikdo neřek ješte pokracujte v tomhle tady a nehaňte FRS !! ) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19518 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 RSa se hlavne ztraci, pokud stoji dlouho na jednom miste, to pak zanikne vsechno Zlutych je fakt malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 žlutých je opravdu málo a nelíbí se mi. ještě ujde stříbrné ale černá je nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 jj, já si taky myslim, že ta černá je nejlepší hlavně když člověk kupuje ojetou, má možnost výběru... díky za názory chlapi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) Nemáte tu prosím náhodou někdo nějaký dokumenty o fabii??? Mylsim tim konstrukce, řešení interiéru, rozmístění reproduktorů a tak.. cokoli??? prostě nějaký technický údaje.. Editováno: 24. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 černou má každej,me se libi všechny frs:) jak modrá,červená,stříbrná,černá.žlutá,proužkovaná Mit moznost tak vemu jakoukoliv znich ale je fakt ze se stracej kdyz stojej na jednom miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) černou má každej,me se libi všechny frs:) jak modrá,červená,stříbrná,černá.žlutá,proužkovaná Mit moznost tak vemu jakoukoliv znich ale je fakt ze se stracej kdyz stojej na jednom miste jj, to je fakt, krásný jsou všechny , no já doufám, že mi to v létě vyjde, když dostanu úvěr, půjdu do toho... jak říkám, začala se mi líbit žlutá, ale těch je ojetých na výběr pomálu, stříbrných a černých je hafo, jen té stříbrné pořád nemůžu přijít na chuť..., asi to vyhraje černá... -no a teď bych měl otázku právě na Vás, kteří máte černou FRS. Zajímalo by mě, jak moc kvalitní ta barva a lak jsou...? Škrábne se lehce, je na tom všechno vidět??? Nebo tyhle obecné neduhy črné barvy lze nějakým způsobem potlačit??? Třeba ošetřením, voskem atd. ??? Já mám černou metalízu na felícii, ale je mi jasné, že ta barva na FRS je úplně o něčem jiném, myslim tim kvalitou, složením..., takže nemůžu srovnávat, no ale každopádně na té mé je všechno vidět, každý škrábanec byť sebemenší, prostě všechno... Předem děkuju za odpověď... mějte se... Editováno: 25. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 černou mám, ale jsem pacient a starám se o ní, takže nemůžu sloužit ohledně odřenin apod... jediný mínus je bílej plnič pod lakem - je hned vidět, když ti kamínek odprýskne lak. Jinak samozřejmě vyvyrovat se mytí v kartáčích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) aha, bílej plnič, no to asi není moc vhodně vyřešený, pač ono přeci jen v té rychlosti těch létajích kamínků pár bude ... každopádně ti děkuju za příspěvek.. -je v základu FRS opravdu těch 8 reproduktorů, jak se uvádí? (kde jsou?) Jsou aspoň slušný, nebo je vhodný je vyměnit za jiné? Editováno: 25. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 -je v základu FRS opravdu těch 8 reproduktorů, jak se uvádí? (kde jsou?) Jsou aspoň slušný, nebo je vhodný je vyměnit za jiné? jj, jsou tam 2x přední dveře (2x2=4) 1x výšky zadní dveře (2x1=2) 2x vedle zadního plata celkem 8 kvalita pro audiofily nic moc, mě dostačuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Takhle jsou holky naštosovaný v UK před rozebráním jednotlivýma dealerama Editováno: 26. Únor 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.