Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

<_<

Upraveno od camron

Mildo, tak to mi teda řekni, jak jsi na to přišel.

Fabia Race blue je určena pouze pro UK a švýcary. Ty prodávaj nejvíc RS ze všech zemí. Ještě je mezi nima Řecko, ten ale o modrý RSo neměl zájem. Myslím, že jsem to už někde psal, pro UK je určeno 1000ks a pro švýcary asi 350.

Bohužel pro nás, čechy se této verze nedočkají :(

toto tvrzeni mi moc nesedi - ja ji mam taky objednanou, ale urcite nebude shodna s vybavou pro UK (myslim sedacky, cervene trmeny apod.)

tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp

ona zas o tolik lehčí není

tak jsem si do dneška myslel,že mi musí Fabie RS natrhnout prdel,mám ten motor v Octávii combi a honil jsem se dneska na dálnici s RSem a neujel mi,ba naopak jsem měl trochu navrch.To jsem si myslel,že v lehčím autě to bude lítat trochu líp

Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod...

Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg.

RS Blue

post-1-1172242197.jpg

Upraveno od Milda

Milda, jaka je cena RS pro obchodnika ;)

RS Blue

škoda, že jsi tam nenechal ty čísla -_-

FABIA RS nebo OCTAVIE ???

:unsure::unsure::unsure:

Poté co jsem sem dal tento příspěvek jsem zjistil, že to nejde smazat..., skouknul jsem na netu ojeté octavie a fabie RS zvýtězila na plné čáře..., takže to už řešit nebudu..

Chtěl bych Vás ale poprosit o názory, jakou barvu na tohle autíčko??? Nikdy dřív bych nepřipustil jinou než černou, ale ona se mi poslední dobou začíná líbit i ta žlutá, stříbrná taky nevypadá špatně..., navíc tu žlutou má fakt málokdo a ty sportovní rysy RSa v téhle barvě fakt vyniknou.. naopak v černé si myslim, že to všechno zaniká a ztácí se,... co myslíte???

Upraveno od jvees69

Takhle to podle mne nejde říct. Nevíš, jestli dotyčnej chtěl zkoušet co to umí nebo ne, jestli neměl gumy na dranc apod...

Z vlastní zkušenosti vím, že FRS ujíždí 2.0TDi, tak by měla snad dát i OI s 96kW. Jinak váhu v TP mám 1320kg.

No podle toho jak mu čudilo z vejfuku tak na tom stál

..nebo taky podělaný nebo chip na h*vno apod. ;)

vyzkoušíme v létě na Mimoni ;)

..nebo taky podělaný nebo chip na h*vno apod. ;)

vyzkoušíme v létě na Mimoni ;)

Dobrej nápad,počítám s tím,aspoň uvidíš,jak vypadá můj nezasněženej zadek bez sněhuláka

hele hoši tohle je o modrý race ne o sprintech a co tahne lip to se dohadujte jindy pls lollol:p tohle je jen o modráskovi :)

hele hoši tohle je o modrý race ne o sprintech a co tahne lip to se dohadujte jindy pls lollol:p tohle je jen o modráskovi :)

la pardon ty modrásku

RSa se hlavne ztraci, pokud stoji dlouho na jednom miste, to pak zanikne vsechno :smich:

Zlutych je fakt malo -_-

• Autor

žlutých je opravdu málo a nelíbí se mi. :t ještě ujde stříbrné ale černá je nej.

jj, já si taky myslim, že ta černá je nejlepší -_- hlavně když člověk kupuje ojetou, má možnost výběru... díky za názory chlapi... -_-

:palec2: Nemáte tu prosím náhodou někdo nějaký dokumenty o fabii??? Mylsim tim konstrukce, řešení interiéru, rozmístění reproduktorů a tak.. cokoli??? prostě nějaký technický údaje.. :palec2:

Upraveno od jvees69

černou má každej,me se libi všechny frs:) jak modrá,červená,stříbrná,černá.žlutá,proužkovaná -_--_- Mit moznost tak vemu jakoukoliv znich :D

ale je fakt ze se stracej kdyz stojej na jednom miste :t

černou má každej,me se libi všechny frs:) jak modrá,červená,stříbrná,černá.žlutá,proužkovaná  -_-  -_-  Mit moznost tak vemu jakoukoliv znich  :D

ale je fakt ze se stracej kdyz stojej na jednom miste  :t

jj, to je fakt, krásný jsou všechny -_- , no já doufám, že mi to v létě vyjde, když dostanu úvěr, půjdu do toho... jak říkám, začala se mi líbit žlutá, ale těch je ojetých na výběr pomálu, stříbrných a černých je hafo, jen té stříbrné pořád nemůžu přijít na chuť..., asi to vyhraje černá... -_-

-no a teď bych měl otázku právě na Vás, kteří máte černou FRS. Zajímalo by mě, jak moc kvalitní ta barva a lak jsou...? :unsure: Škrábne se lehce, je na tom všechno vidět??? Nebo tyhle obecné neduhy črné barvy lze nějakým způsobem potlačit??? Třeba ošetřením, voskem atd. :unsure: ??? Já mám černou metalízu na felícii, ale je mi jasné, že ta barva na FRS je úplně o něčem jiném, myslim tim kvalitou, složením..., takže nemůžu srovnávat, no ale každopádně na té mé je všechno vidět, každý škrábanec byť sebemenší, prostě všechno... :angry:

Předem děkuju za odpověď... mějte se... -_-

Upraveno od jvees69

černou mám, ale jsem pacient a starám se o ní, takže nemůžu sloužit ohledně odřenin apod... jediný mínus je bílej plnič pod lakem - je hned vidět, když ti kamínek odprýskne lak. Jinak samozřejmě vyvyrovat se mytí v kartáčích.

aha, bílej plnič, no to asi není moc vhodně vyřešený, pač ono přeci jen v té rychlosti těch létajích kamínků pár bude B) ... každopádně ti děkuju za příspěvek..

-je v základu FRS opravdu těch 8 reproduktorů, jak se uvádí? (kde jsou?) Jsou aspoň slušný, nebo je vhodný je vyměnit za jiné?

Upraveno od jvees69

-je v základu FRS opravdu těch 8 reproduktorů, jak se uvádí? (kde jsou?) Jsou aspoň slušný, nebo je vhodný je vyměnit za jiné?

jj, jsou tam

2x přední dveře (2x2=4)

1x výšky zadní dveře (2x1=2)

2x vedle zadního plata

celkem 8

kvalita pro audiofily nic moc, mě dostačuje

Takhle jsou holky naštosovaný v UK před rozebráním jednotlivýma dealerama :)

69877838le0.th.jpg

73788242tb8.th.jpg

74681075ab8.th.jpg

66383804bo6.th.jpg

Upraveno od P2M

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.