KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 MELLO, najmis: dík --snad jo..., jinak Jvees: Tak ať ti to vyjde, aspoň rozšíříš naše řady :-))) :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 MELLO, najmis: dík --snad jo..., jinak Hele v poho..... Nezoufej.... bud optimista.... klapne to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 A když ti to nevyjde, tak čapneš jinou ne? Černá taky dobrá :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, doufám že to vyjde.. ale víte jak, úvěr ještě nemám, to se dozvim ve čtvrtek bo v pátek a ten co to prodává je z Budějic a já z Liberce, takže cesta 280km v tomhle počasí, to je taky dost na pikaču.. Navíc na ní prej nemá zimní gumy, že prý jezdila jen v létě, tak i tohle by bylo dobrý nějak pořešit, bo cestu zpátky na letních.. kurňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, doufám že to vyjde..ale víte jak, úvěr ještě nemám, to se dozvim ve čtvrtek bo v pátek a ten co to prodává je z Budějic a já z Liberce, takže cesta 280km v tomhle počasí, to je taky dost na pikaču.. Navíc na ní prej nemá zimní gumy, že prý jezdila jen v létě, tak i tohle by bylo dobrý nějak pořešit, bo cestu zpátky na letních.. kurňa... Hele já pro ní jel taky 300 kyláků v hnusnym počasí. Ale máš pravdu, že v tomhle na letnákách nic moc no. Sežen někoho s plaťákem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, doufám že to vyjde..ale víte jak, úvěr ještě nemám, to se dozvim ve čtvrtek bo v pátek a ten co to prodává je z Budějic a já z Liberce, takže cesta 280km v tomhle počasí, to je taky dost na pikaču.. Navíc na ní prej nemá zimní gumy, že prý jezdila jen v létě, tak i tohle by bylo dobrý nějak pořešit, bo cestu zpátky na letních.. kurňa... Ostatní musí klapnout....jen ty letní gumy nevím no.... ted navečír bylo dost sněhu a na zimáčkách to pěkně klouzalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 jj, doufám že to vyjde..ale víte jak, úvěr ještě nemám, to se dozvim ve čtvrtek bo v pátek a ten co to prodává je z Budějic a já z Liberce, takže cesta 280km v tomhle počasí, to je taky dost na pikaču.. Navíc na ní prej nemá zimní gumy, že prý jezdila jen v létě, tak i tohle by bylo dobrý nějak pořešit, bo cestu zpátky na letních.. kurňa... Tak na letňáčích 205 šířka to radši ani nezkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Nevím...bud je ta sul tak agresivní nebo..... Tohle po cca 6h odstávení auta....jinak po dojetí je kotouč lesklej... To je úplně normální jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Kolega má žlutou a tvrdí, že žlutá je rychlejší než červená...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Myslíte, že v sobotu seženu někde v Budějicích nějakej servis, kterej by mi přezul?? Bo nejlepší by bylo koupit zimáky i s ráfkama.. Na čem jezdíte v zimě? myslim rozměrově ráfky.. Gumy by se snad daly taky sehnat a na rychlo to tam převlíct a frčet dom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Myslíte, že v sobotu seženu někde v Budějicích nějakej servis, kterej by mi přezul?? Bo nejlepší by bylo koupit zimáky i s ráfkama.. Na čem jezdíte v zimě? myslim rozměrově ráfky..Gumy by se snad daly taky sehnat a na rychlo to tam převlíct a frčet dom.. To víš že něco seženeš. Máš na to celej tejden. Koukni se do bazaru. Já mám 195tky na letních elektronech. Nezapoměň že na rsko musíš mít nejmín patnáctky kvůli brzdám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To je úplně normální jev. Nevím no....ale už je rozhodnuto...pujdou tam jiný desky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To víš že něco seženeš. Máš na to celej tejden. Koukni se do bazaru. Já mám 195tky na letních elektronech. Nezapoměň že na rsko musíš mít nejmín patnáctky kvůli brzdám. přesně......já pořídil ty 15" zimáky za nějakých 13 500Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 přesně......já pořídil ty 15" zimáky za nějakých 13 500Kč... Já sem gumy dostal od bratrance za 500 a kola sem ukrad mámě. Jsou to její letnáky. Ajorát je furt meju, abymě na jaře nezabila lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já měl 4 roky rozměr 195/50/15, ketrý v podstatě na FRS není povolený a teď jsem koupil povolený 185/55/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Já měl 4 roky rozměr 195/50/15, ketrý v podstatě na FRS není povolený a teď jsem koupil povolený 185/55/15 a pocity? já jsem měl to samé a myslím že je to lepší jak ty 195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mate nekdo dilenskou prirucku na FRS???mam jen na 74Kw.....nebude tam asi vse stejne..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mate nekdo dilenskou prirucku na FRS???mam jen na 74Kw.....nebude tam asi vse stejne..diky hej já bych jí chtěl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a pocity? já jsem měl to samé a myslím že je to lepší jak ty 195 Tak u mě rozhodně lepší 195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 a pocity? já jsem měl to samé a myslím že je to lepší jak ty 195 U mě taky rozhodně lepší ty 195 jen na nich drhnou řetězy, takže mam 185... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 U mě taky rozhodně lepší ty 195 jen na nich drhnou řetězy, takže mam 185... Já mám pocit, že na těch 185 to auto plave jako kajak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ahoj kluci, sem byl v práci mimo domov, tak jsem přijel dnes ráno po noční.. Říkáte teda, že bych na to měl sehnat 15´ a nejlíp 195/50 jo?? Jestli je to povolený nebo nepovolený, to mě nějak netrápí, hlavně aby to byla pro RSo nejlepší volba.., to je důležitý Jak ste tu psali, že sehnali za 13500,- to jako komplet nový s diskama ??? Asi nemá smysl kupovat na zimu ALU, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ahoj kluci, sem byl v práci mimo domov, tak jsem přijel dnes ráno po noční..Říkáte teda, že bych na to měl sehnat 15´ a nejlíp 195/50 jo?? Jestli je to povolený nebo nepovolený, to mě nějak netrápí, hlavně aby to byla pro RSo nejlepší volba.., to je důležitý Jak ste tu psali, že sehnali za 13500,- to jako komplet nový s diskama ??? Asi nemá smysl kupovat na zimu ALU, co?? Čus. Určitě kup 195, jsou lepší! já sem tam měl asi 14 dní 195 z oktavky, což neni povolenej rozměr a na tom sem měl originál poklice. Vypadá to i docela dobře, dokonce líp než s 15kama ALU co tam teď mám. Takže se toho neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já se přidávám, taky radím 195/50, auto bude stabilnější a jistější, než na 185/55. Bohužel na ně nedáš řetězy. A nejhezčí jsou origo poklice Fabia 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Já se přidávám, taky radím 195/50, auto bude stabilnější a jistější, než na 185/55. Bohužel na ně nedáš řetězy. A nejhezčí jsou origo poklice Fabia 15" JJ ty poklice na těch gumách vypadaj fakt libově A kup 195, na 185 ani nemysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.