Přejít na obsah

FABIA RS

anry

Doporučené příspěvky

Kurňa, vy máte příběhy.. To by chtělo natočit film.. :palec2::):)lol

Jo a lidi, vypadá to, že bych, pokud se poštěstí a hvězdy se na nebi dobře usadí, mohl o víkednu taky jezdit FRS, krásnou, žlutou ;):palec2::aggressive:

Tak doufám, že to vyjde.., pak bych napsal podrobnosti.. :-) :-) když vyjde úvěr a ten co to prodává se nerozmyslí, bude má, má jedinááá... kol5kol5kol5kol5 žlutá princeznaááá kol5kol5

:aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

Sakra, další konkurence :(;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lici, co si mylsíte o tajném vypínači ?

myslíte, že to splní svůj účel?

Pokud někdo máte, nebo máte víc informací než já, kde je nejlépe si to nechatu dělat, co to stojí a kde ve fabii nejlíp umístit?

Díky, mějte se..

já ho mám a lovit ho fakt nemusím :) musíš najít prostě perfektní místečko :) mám to pojištěný i tak, že pokud si zloději přitáhnou vlastní ŘJ, tak jim je k ničemu :plol

Odkaz ke komentáři

jj, co jsem ale slyšel, tak takový zamykání zpátečky je prý docela k ničemu.. ale nevim no..

navíc si myslim, že je jednodušší zmáčknout čudl, než zamykat zámek.. uvidim no..

když to tak vezmeš, tak je každý zabezpečení k ho.... lol Řekni mi jak ty auta kradou? Jak třeba ukradnou novýho bavoráka? Prej se při Jizerský padesátce ztratilo asi 50 aut :D:D

Odkaz ke komentáři

Pentadius: žlutá je rychlejší než červená jo? lol , tak to je jen dobře.. lol jinak o víkendu nedbbu, to se bohužel nestihlo, vypadá to, až tak za 14 dní :-( :feve: , ale to čekání se snad vyplatí..

Pak Vám ji nafotím ze všech pozic a pochlubím se lollol , až se s ní teda trochu pomazlim.. :palec2::palec2:

Jinak KOUDY máš recht, každý zabezpečení je asi k ničemu, ale přeci jen už pro ten pocit..

Podle mě je nejlepší ten tajnej vypínač, už jsem psal do servisu na koilk by mě to vyšlo a jak se to řeší.. Asi nám neřekneš kde ten vypínač máš, ale mohl by jsi nám aspoň říct, jak to máš ošéfovaný, že když si přinesou vlastní ŘJ, tak jimn to nepomůže..

Jinak ale já myslel, že proti tajnému vypínači výměna ŘJ sama o sobě nepomůže... když se to tak řekne, tak že proti tomu nepomůže vlastně nic, krom odtažení nebo jeho nalezení.. ne snad ??

Odkaz ke komentáři

Pentadius: žlutá je rychlejší než červená jo? lol , tak to je jen dobře.. lol jinak o víkendu nedbbu, to se bohužel nestihlo, vypadá to, až tak za 14 dní :-( :feve: , ale to čekání se snad vyplatí..

Pak Vám ji nafotím ze všech pozic a pochlubím se lollol , až se s ní teda trochu pomazlim.. :palec2::palec2:

Jinak KOUDY máš recht, každý zabezpečení je asi k ničemu, ale přeci jen už pro ten pocit..

Podle mě je nejlepší ten tajnej vypínač, už jsem psal do servisu na koilk by mě to vyšlo a jak se to řeší.. Asi nám neřekneš kde ten vypínač máš, ale mohl by jsi nám aspoň říct, jak to máš ošéfovaný, že když si přinesou vlastní ŘJ, tak jimn to nepomůže..

Jinak ale já myslel, že proti tajnému vypínači výměna ŘJ sama o sobě nepomůže... když se to tak řekne, tak že proti tomu nepomůže vlastně nic, krom odtažení nebo jeho nalezení.. ne snad ??

tak záleží jak je ten tajnej vypínač zapojenej - máš spoustu řešení - na 120ce sem měl jen odpojenou baterku - do zapalování nešel proud.. pak můžeš přerušit přívod proudu do čerpadla v nádrží - proti tomu už mají taky obranu, proud navedou ze zapalovače lol no a pak je další možnost - přerušit tok mezi zapalováním a ŘJ (což mám já..) takže v tomto případě i když vymění ŘJ, díky níž by nepotřebovali nakódovaný klíč, si moje autí nevezmou - snad jen když ho naloží na podval.. :feve: neptejte se mě, který kabely to jsou - já tomu jen přihlížel, když mi to kámoš montil :) a po pravdě, ani snad ty čísla drátků vědět nechci... lol

Odkaz ke komentáři

tak záleží jak je ten tajnej vypínač zapojenej - máš spoustu řešení - na 120ce sem měl jen odpojenou baterku - do zapalování nešel proud.. pak můžeš přerušit přívod proudu do čerpadla v nádrží - proti tomu už mají taky obranu, proud navedou ze zapalovače lol no a pak je další možnost - přerušit tok mezi zapalováním a ŘJ (což mám já..) takže v tomto případě i když vymění ŘJ, díky níž by nepotřebovali nakódovaný klíč, si moje autí nevezmou - snad jen když ho naloží na podval.. :feve: neptejte se mě, který kabely to jsou - já tomu jen přihlížel, když mi to kámoš montil :) a po pravdě, ani snad ty čísla drátků vědět nechci... lol

V servisu jsou darebáci, protože když jsem to chtěl pořídit při nákupu, odrazovali mě, že je to pak příčinou různých poruch.

Takže mám dobrou pojistku a autíčko za závorou lol

Odkaz ke komentáři

V servisu jsou darebáci, protože když jsem to chtěl pořídit při nákupu, odrazovali mě, že je to pak příčinou různých poruch.

Takže mám dobrou pojistku a autíčko za závorou lol

nechápu, co by se ti tím mohlo porouchat? :kuk: max. v origo Škoda servisu, páč tam sou samí "odborníci" :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Dneska fakt nevíš co můžeš čekat! Koupíš si káru za mega, pak deš nakoupit a je pryč:-) Prostě nechápu jak to ty automobilky dělaj! Proč neudělaj nějakej systém lol Já sem si káru taky nechal pojistit, ikdyž sem to původně neplánoval, ale vzbudit se ráno a vidět prázdný místo pžed barákem, tak by mě asi kleplo! :feve:

Odkaz ke komentáři

pentadius: klakson už mi měnili, teď troubim zase jen napůl, samozřejmě tím vysokým jen (takže radši netroubim :D ) a už to neřešim :) Občas si to teda rozmyslí a troubí ok, někdy zase mutujeme apod...lol

Kup si takovej ten na kolo s tím měchem.....mužeš ho za jízdy mačkat jak chceš a drahá polovička bude ráda že sis našel taky jinej měch...;):)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...