EMAN VRS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak uz ji mam doma a černou :-) Jeste povinne ruco, havarijko a muzeme vystrelit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 nemá xenony-tak to asi nezůstane u nás take sem si všiml ale nebyl sem si jistý A tak uz ji jako mas objednanou jo? Jinak teda je ta barva nezvyk, ale zda se mi dost usedla, stejne jako na oktavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ta barva je hezká, ale na OIIRS mi příjde ta barva malinko živější, možná to dělá to pochmurné počasí na fotce, nevim............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Vypadá bombově, asi vsadím dneska sportku...a pak hurá do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 tak to tu sportu vsadim taky a ještě něco u fortunu a pak hurá pro OIIRS v této barvě.....................................ta barvě je na ty koktě fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 tak to tu sportu vsadim taky a ještě něco u fortunu a pak hurá pro OIIRS v této barvě.....................................ta barvě je na ty koktě fakt super a víš co tak já si ty sportky teda vsadím dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 nemůžu ti konkurovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak uz ji mam doma a černou :-) Jeste povinne ruco, havarijko a muzeme vystrelit:-) TAk to gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Díky. Mám nakonec 12/05 a mám na ni ještě rok záruku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Díky. Mám nakonec 12/05 a mám na ni ještě rok záruku:-) Tak napiš kolik jsi za ni dal a fotečka by taky mohla být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No dal jsem za ni 335tis. Fotečky budou v pátek na internetu, nafotím to a udělám stránky. Ted nejsem bohužel doma, takže na mě čeká v garáži:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpos Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Konecne jsem nasel nejake poradne forum o Fabii RS.. Je to super auto, me osobne vadi po ranu zvuk-jako traktor.. Sedacky uz tez nejsou co byvaly, co se tyce barvy.. A jeste mam jeden problem, vetsi: V listopadu jel tatik do prahy a dal do kufru kanystr 10l nafty. Viko netesnilo jak melo a nejakych 8 litru se vylilo do auta. Polstry to vzady napily vsechny, sedacky taky. v praze bylo auto jeste dalsi tyden na cisteni a stalo to +- 5000kc. Bylo to ok, ale zacinaji se objevovat fleky. Nevim jak to nazvat to polstrovani co je pod kobereckama pod spolujezdcovym sedadlem je jeste uplne drsne napite naftou, v nedeli jsem musel vyhodit ponozky jak byly napite tim sajrajtem.. Obracim se proto na vas vsechny fabia-maniaky jestli nekdo nevi jak by se to dalo nejak slusne vycistit ta NAFTA z auta...je to pekne auto, a toho smradu a mastnoty je skoda docela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To Sinius: tak co už si něco vyhrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 objednanou ji nemam ale jesi se mi naživo bude libit a budkou k manik přišti rok ke koupi nekde tak se budu rozhodovat jakou farbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Xenony nemá například Fabie RS pro UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 To Sinius: tak co už si něco vyhrál? budeš se divit, ale fakt vyhrál : 800kč, tak to je alespon malinká náplast po tech 9tis za opravu co sem platil v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Xenony nemá například Fabie RS pro UK a proč je tam nedavaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Xenony nemá například Fabie RS pro UK a proč je tam nedavaj ? Páč jsou za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Xenony nemá například Fabie RS pro UK a proč je tam nedavaj ? Páč jsou za příplatek. a proč UK nepřiplatej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ale tahle je jim desne podobná .. majitel se ted bude mit az budou jezdit.. skoro stejna farba jen svetla moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? Si kup svoji ne? Editováno: 14. Únor 2007, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ta barva je nádherná !!! Vidět jí tak naživo...hele kluci kdo si ji koupí a sveze mě s ní ? Na barvu to nejezdí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 ale tahle je jim desne podobná .. majitel se ted bude mit az budou jezdit.. skoro stejna farba jen svetla moc .. To jo, ale tato je originál, protože má několik odstínů modré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Si kup svoji ne? Mám svojí.......svoje HáTéPé Modrá storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.