Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nemá xenony-tak to asi nezůstane u nás :unsure:

take sem si všiml ale nebyl sem si jistý :D-_-

A tak uz ji jako mas objednanou jo? :smich::smich:

Jinak teda je ta barva nezvyk, ale zda se mi dost usedla, stejne jako na oktavii :unsure:

Vloženo
tak to tu sportu vsadim taky a ještě něco u fortunu a pak hurá pro OIIRS v této barvě.....................................ta barvě je na ty koktě fakt super

a víš co tak já si ty sportky teda vsadím dvě :p:smich::smich::smich:

Vloženo

Konecne jsem nasel nejake poradne forum o Fabii RS.. Je to super auto, me osobne vadi po ranu zvuk-jako traktor.. Sedacky uz tez nejsou co byvaly, co se tyce barvy.. A jeste mam jeden problem, vetsi: V listopadu jel tatik do prahy a dal do kufru kanystr 10l nafty. Viko netesnilo jak melo a nejakych 8 litru se vylilo do auta. Polstry to vzady napily vsechny, sedacky taky. v praze bylo auto jeste dalsi tyden na cisteni a stalo to +- 5000kc. Bylo to ok, ale zacinaji se objevovat fleky. Nevim jak to nazvat to polstrovani co je pod kobereckama pod spolujezdcovym sedadlem je jeste uplne drsne napite naftou, v nedeli jsem musel vyhodit ponozky jak byly napite tim sajrajtem.. Obracim se proto na vas vsechny fabia-maniaky jestli nekdo nevi jak by se to dalo nejak slusne vycistit ta NAFTA z auta...je to pekne auto, a toho smradu a mastnoty je skoda docela..

Vloženo
To Sinius: tak co už si něco vyhrál? -_-:smich:

budeš se divit, ale fakt vyhrál : 800kč, tak to je alespon malinká náplast po tech 9tis za opravu co sem platil v pondělí

Vloženo
ale tahle je jim desne podobná .. majitel se ted bude mit az budou jezdit.. skoro stejna farba jen svetla moc .. -_-

To jo, ale tato je originál, protože má několik odstínů modré... :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...