Petta Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Takže se prodává ve Švýcarsku už poměrně dlouho. S červeně lakovanýma brzdama a v kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Pánové.. ČERNÁ JE ČERNÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Modrý RS super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Foto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Tak snad bude mit kodemi radost , uvidime jak to dopadne, cena je moc pekna, mozna se to povede koupit, mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Vytlacil:diky,krasná pokud se pristi rok naskytne k prodeji tady nekde tak doni ihned du Samozdřejmě hned jak se naskytne příští rok od ledna nejaka ke koupi hned bych ji vzal Ted ji bohužel nedostanu .. Ale počkám si až bude nekde na mobil.de atd, ... Editováno: 16. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 vedel jsem, ze te potesim , osobne se mi take moc libi - tohle auto ma navic pomerne slusnou vybavu (bocni airbagy, ESP apod.).....pokud se nam ji povede ziskat, tak ji budes mit rezervovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Vytlacil:Rezervovanou ? To ji budete tak dlouho rezervovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 no neco malo bude mit najeto, ale bude jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Jasny už jsme dohodnutý Ta frs je krásná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Pánové.. ČERNÁ JE ČERNÁ Tak to mě se ta černá zase moc nelíbí,to auto moc nevynikne,já bych se rozhodoval mezi červenou a žlutou.Ale teď když jsem viděl tu modrou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) No hlavně černou už má každej,taky se mi libí černá ale ma ji už mnoho lofasku. ... Šel bych bud do modrý (to určo) nebo červený ... Ale zas sem koukal na rimosovo stříbrnou (ten jak ji pekne zrušil a pak dostal new) tak se mi taky libí ... Tak nevim no,ale libej se mi všechny RS jen asi nikdy žlutou,i když ji pan chudej student pel pekne vypečenou Takže ja bych volil: MODROU RACE ČERVENOU STŘIBRNOU ale zas žlutá neni špatná ... Editováno: 16. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Konecne jsem nasel nejake poradne forum o Fabii RS.. Je to super auto, me osobne vadi po ranu zvuk-jako traktor.. Sedacky uz tez nejsou co byvaly, co se tyce barvy.. A jeste mam jeden problem, vetsi: V listopadu jel tatik do prahy a dal do kufru kanystr 10l nafty. Viko netesnilo jak melo a nejakych 8 litru se vylilo do auta. Polstry to vzady napily vsechny, sedacky taky. v praze bylo auto jeste dalsi tyden na cisteni a stalo to +- 5000kc. Bylo to ok, ale zacinaji se objevovat fleky. Nevim jak to nazvat to polstrovani co je pod kobereckama pod spolujezdcovym sedadlem je jeste uplne drsne napite naftou, v nedeli jsem musel vyhodit ponozky jak byly napite tim sajrajtem.. Obracim se proto na vas vsechny fabia-maniaky jestli nekdo nevi jak by se to dalo nejak slusne vycistit ta NAFTA z auta...je to pekne auto, a toho smradu a mastnoty je skoda docela.. ty seš blázen, to bych se rovnou zastřelil tohle se mi stát... ne, nemyslim to vážbě, ale to by mě asi jeblo... dost by mě zajímalo, jak je to se zvukem RSa?? Má jakožto diesel aspoň pěknej tuningovej zvuk když se potůruje a tak??? Mám nějaký informace, že s dieselem se toho po téhle stránce moc udělat nedá..., nebo se mýlím a sportovní tlumič, tuningová koncovka dokáže i u dieselů udělat pěkný zvuk?? Měl jsem diesel mitsuibishi lanceer, no a zvuk hroznej, takže by mě zajímalo jak je to u RS.. díky Editováno: 16. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Bych se na to vykaslal a koupil radeji novy koberec, smrdet to bude porad.Tohle ti vubec nezavidim Editováno: 16. Únor 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpos Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Grogy: to prave neni koberecek, ten uz je vyhozenej, to je jeste to polstrovani pod tim, proste podlaha.. jvees69: zvuk sem zatim neposlouchal, ale diky za radu, pak dam vedet.. ale ten vyfuk ma lepsi zvuk nez normal fabka diesel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpos Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Grygy: ty mas FRS? jestli ano, kde mas display palubniho compu? tam kde jsou hodiny v levem budiku nebo pokud vidim dobre tvuj obrazek tak mezi hlavnima budikama? by me zajimalo jestli by se dal dat i do naseho FRS ten display mezi ty hlavni.. dikes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Grygy: ty mas FRS? jestli ano, kde mas display palubniho compu? tam kde jsou hodiny v levem budiku nebo pokud vidim dobre tvuj obrazek tak mezi hlavnima budikama? by me zajimalo jestli by se dal dat i do naseho FRS ten display mezi ty hlavni.. dikes.. Jojo, chrochtak RS Jsou to normalni budiky s maxikem, takze display mezi nema.NA to tve FRS to pujde taky.Koupis je cela, kukni v bazaru a hledej v sekci elektrika, je tam toho o maxikach spousta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Grogy: to prave neni koberecek, ten uz je vyhozenej, to je jeste to polstrovani pod tim, proste podlaha..jvees69: zvuk sem zatim neposlouchal, ale diky za radu, pak dam vedet.. ale ten vyfuk ma lepsi zvuk nez normal fabka diesel.. To bude chtít vyměnit hlavní podlahovej koberec co je po celym autě, pokud bys měl zájem, tak ho mam. Případně SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Grogy: to prave neni koberecek, ten uz je vyhozenej, to je jeste to polstrovani pod tim, proste podlaha..jvees69: zvuk sem zatim neposlouchal, ale diky za radu, pak dam vedet.. ale ten vyfuk ma lepsi zvuk nez normal fabka diesel.. To bude chtít vyměnit hlavní podlahovej koberec co je po celym autě, pokud bys měl zájem, tak ho mam. Případně SZ Prave ten jsem mel namysli.Vykopej z auti sedeacky a vymen ho, jinak se toho nezbavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) čau lidi, na kolik vyjde chip ke zvýšení výkonu? Předpokládám, že se tím zvýší v poměru i spotřeba, že? Editováno: 17. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Včera jsem před Děčínem stál na šraňkách a jel vlak naloženej novejma škodovkama. Bylo tam spousta těhle modrých RS a taky několik Combi Fitů - moc pěkný. Těch RS mohlo být celkem tak 10 a všechny byly modré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 čau lidi, na kolik vyjde chip ke zvýšení výkonu?Předpokládám, že se tím zvýší v poměru i spotřeba, že? 18.326,- vice tady http://cimbu.cz/index_cz.php?page=3&chip=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.