ales Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Zdravim vas vsechny, chci se zeptat zjistil jsem ze prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve! A kdyz steluji to leve tak to prave nereaguje! tak by to mnelo byt normalni ne? Predtim to tak bylo a najednou to blbne. Neni to zas tak hrozne ale chci se zeptat jestli ma nekdo z vas takovy problem. Predem dekuji za vase nazory.Ales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Zdravim vas vsechny,chci se zeptat zjistil jsem ze prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve! A kdyz steluji to leve tak to prave nereaguje! tak by to mnelo byt normalni ne? Predtim to tak bylo a najednou to blbne. Neni to zas tak hrozne ale chci se zeptat jestli ma nekdo z vas takovy problem. Predem dekuji za vase nazory.Ales Přečti si ten svůj přízpěvek znovu. -- prinastaveni leveho vnejsiho zrcadka se mi i steluje i to leve--Ještě že to netroubí. Pravé nereaguje na štelování levého. Co teda nefunguje Editováno: 5. Únor 2007, autor: Jarekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ales zrejme myslel že keď nastvuje lavé hybe sa mu aj pravé a keď len pravé s lavým sa nič nedeje... ja to napr nemám na mojich el zrkadlách a prijal by som tú funkciu. ales: máš na ovládači polohu 0 - L+R -R??? máš vyhrievané spetné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Při poloze L - šteluješ společně levé a pravé Pri poloze R - šteluješ pouze pravé uprostřed je buď poloha 0, nebo výhřev, podle toho jaké máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ales zrejme myslel že keď nastvuje lavé hybe sa mu aj pravé a keď len pravé s lavým sa nič nedeje...ja to napr nemám na mojich el zrkadlách a prijal by som tú funkciu. ales: máš na ovládači polohu 0 - L+R -R??? máš vyhrievané spetné? 0 - L+R -R divná rovnice budeme-li uvažovat, že 0 - L+R -R se rovná nule pak potom 0 - L+R -R=0 z čehož vyplívá, že L = 0 - z čehož je zřejmé, že levé zrcátko je mrtvé, neděje se s ním nic a pravé zrcátko dosazené za R na to nemá vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Bobik pije a nebo Chocholoušek Editováno: 5. Únor 2007, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Bobik pije a nebo Chocholušek a) je správně pšt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 konečně trochu sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Chlapy diky , Ja to dneska cetl a zjistil jem ze jsem to spatne napsal! sorry, ale profor to uhadl na 100%. to vis kdyz jses tady (nemecko) a nemas s kym promluvit v materske reci tak se nekdy stane ze se pisou i nesmysly .Presto Vam vsem dekuji za vase nazory.To jsem si oddech ze to nemusim zase nechavat spravovat to auto mne uz stalo nervu Tak nic zatim tschüß Ales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.