dzejna Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hele a kde koupím ty mezikroužky?já jsem se ptala ve škodovce jestli to tam mají a tam byl nějaky magor a vůbec nevěděl o čemmluvím a prý že tam musím dát jedině ty originál, ale to se mi právě nezdálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) já jsem tu nějaké ty mezikroužky našla, takže když si je koupím už tam ty repraky půjdou našroubovat? Editováno: 2. Březen 2007, autor: dzejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ...kroužky můžu dodat i s repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzejna Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 super a za kolik? nemáš i nějaké zadní?stačí nějaké normální nemusí mi zrovna praskat sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ...popřípadě i včetně montáže, která je u zakoupených komponentů zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 napiš mi na ICQ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 já si na předek koupil tyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ještě k těm plastovym adaptérům. Potřeboval bych sehnat nějaké šrouby na uchycení. Jaké jsou nejvhodnější? Nebo je jiný způsob jak je přichytit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 já jsem to ke dveřím přichytil normálním šroubkem s matkou a zajistil lepidlem, a repra do kroužků jsem zadělal samořezkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Taky to tak zkusim. Půjdu do Groung Zero 165F. Když už tak už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ČUS CHLAPY MOTŘEBUJU OD VÁS PORADIT. RÁD BYCH DO PŘ DVEŘÍ NĚJAKÉ LEVNĚJŠÍ REPRO (DO 1500,-) MOJI HORCÍ FAVORITI JSOU SINUS LIVE SL-F160 ZA 1330,-(O TY VÝŠKÁČE MI NEJDE ANI VYHYBKU--PREJ NEJSOU NIC MOC U SINUS.L.) NEBO IMPACT RSW 165XF ZA STEJNOU CENU. BABO RAĎ NEBO VÁS NAPADÁ NĚCO JINÉHO S LEPŠÍM ZVUKEM A TUTO CENU!? DÍK EVRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 A NEBO JEN OKRAJOVĚ REGENTY (OD SONAVOXU) STÁLY BY MĚ LITR A TO JSOU I S RÁMEČKEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 TED KOUKÁM ŽE TY REGENTY MAJÍ PĚNOVÉ ZAVĚŠENÍ MEMBRÁNY TAK TO NEBRAT.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 ...z těch Regent nemůsíš mít strach...za tu cenu to zase není tak zlý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 pro Fancarhifi-: díky za reakci impacty budou asi lepší ne.?ještě jsem viděl ve výprodeji Magnat CAR FIT 216 nebylo by to lepší (když dříve stáli M.O.2500,-)jestli nejsou moc hluboké ?.Samozřejmě vyšší cena nemusí znamenat lepší zvuk?!nikde jsem nenašel pořádnej obr. car fit--asi maj(dle těch špatnejch obr.) taky pěnové uložení membrány.?! Proto bych tě ještě chtěl poprosit o tvůj odborný názor.(které: Impact, Magnat car fit , Sinus l.?? ! ) díky moc Evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Reproduktoru je dost co jdou do fabie. V cenove relaci cca 1500,- bych volil take Sinuslive. Jinak zajimavou alternativou jsou Powerbass S6C. Diky montazni hloubce 55mm se hodne pouzivaj pro Fabie. http://www.audioves.cz/Powerbass/Powerbass-S6c_g224.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Dají se někde sehnat jen samotné podložky pod přední repro abych tam mohl dát 160. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 ja som pred casom riesil tiez tento problem, pocul som ze sa tam davaju takzvane slim repro koly tej stahovacej liste co je za reproduktorom, no rozobral som to vsetko poriadne premeral a cuduj sa svete krasne mi tam vosli HERTZ DSK 165 S MONTAZNOU HLBKOU 61mm a celkovou hlbkou 68mm, tie podlozky som si vyrezal z MDF dosky ci ako sa to vola a v pohode, nic som nemusel laminovat ani membrana nenaraza do tapacirungu, nic nechrci ani nevrci, vsetko sedi tak ako predtym, tapacirung dosadol presne na dvere, nic neodstava ako keby tam boli origo repro, prose krasny zvuk, maximalna spokojnost no, ja taky chci kupovat repro (dopredu i dozadu) a v jednom e-shopu mi poradili prave HERTZ DSK 165, ze sou s Fabii I v pohode kompatibilni=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 DSKčka jsou katastrofální reproduktory. Hledejte repráky s menší montážní hloubkou než je 60 mm. Třeba Axton CAC2.6ES nebo AC2.6ES. Kdejaké rekukce pro fabku jsou tady: http://www.stualarm.cz/search.asp?EXPS=pla...;SearchType=all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Cauves, to mi chces rict, ze rok stary Pioneer za 6000,-kč nestaci original reprakum jo? vbruje mi pravy repro v prednich dveri... to je nejake divne ne? ....rezonance způsobuje limitace zesilovače rádia.Jeho výkon je nedostatečný a při vyší hlasitosti nestačí na reproduktory......rada zní...vyměnit rádio... ...například bych ti mohl nabídnout Kenwood KDC-410 (2990,-) http://www.fancarhifi.unas.cz/novinky/Kenwood%20kdc-w410.JPG ...nebo nový model ///Alpine CDE-9870 za 3790,- http://www.fancarhifi.unas.cz/novinky/cde-9870r_new.jpg ...má i vstup pro iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 ...moje odpověď se vstahovala asi k jinýmu rádiu...tady je to zase obráceně...orig. repro nemají šanci ustát ten výkon a hlavně ne basy, pokud se nepoužije pásmová propust, kterou by Pioneer měl mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 kto by v ba isiel niekam montovat do dvoch fabii predne repro? ja som jedna fabia a uz by sme montovali dvaja. minieme jeden silikona nezaschne...a tak. cartmanko@gmail.com ICQ 152320951 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 S použitím MDF kroužků s výškou 38 mm (made by fancarhifi) jsem do předku dostal Rainbow SLX265 Deluxe, u kterých je montážní hloubka 63mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 když už nahradím orig. přední repro nějakými jinými, existují i výškáče, které jdou do dveří místo originálních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Jakej máte názor na značku Phase Evolution? Já kdysi měl model PCS 165.20, ale musel jsem ho vrátit - nevešly se tam (hloubka 70 mm.). Dělaj něco do 5tis s menší hloubkou? Já nepotřebuju velký výkon, ale aby to pěkně hrálo i při nižších hlasitostech. Rádio mám Sony Xplod (CDX-CA750), ve svý době stál kotel - na orig. repro hraje velice slušně, navíc mnoho možností nastavení (čeština, pásm. propust, eq...). Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.