Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Vloženo

Ja mam rok 98 a mam tam taky jeden drat na vic - je to podsviceni - a spusti se jen kdyz jsou klicky v zapalovani - zap. Neco jako podsviceni vystr. trojuhel. a prep. svetel. Ted jeste sehnat spuik svetlo - teda spise uz na nej cekam - tak snad dopadne :)

Návštěvník
Vloženo

Kluci pujde ze Superba svetylko hodit i do Octy 98 rok? Myslim tim velikosti otvoru - piny a konektor je jasna vec :)

post-3876-1219607078_thumb.jpg

post-3876-1219607099_thumb.jpg

Návštěvník
Vloženo

A prosim vas ma nekdo nejaky info o kolik se to zvetsuje? Je tam kovovej ramecek, takze ho mam celej zrusit? Nebo jen nejake strany, ale pak nevim jak tam to svetylko prichytnu, kdyz by se jeste melo 2 sroubkama prichytit ke stropu, ale to ja tam na 98 zadny 2 dirky do strechy nemam :( Zrejme to bude asi cele drzet za ty postranni capky co jsou na svetylku a to bude muset stacit :)

A nemate nekdo cislo toho konektoru ke svetylku ze Superba? Chci si ho objednat. Diky

Návštěvník
Vloženo

Ted jsem koukal na ten supik konektor - je mozny ze ho mam stejny na octe 98 rok ?

post-3876-1219680021_thumb.jpg

Vloženo

ahoj, prosím potřebuji radu. Dnes budu dávat do octy světlo z faceliftu a nevím jak zapojit konektor. Koupil jsme si ten 3-pinový a ten má piny označené 1,2,3. Starý 4-pinový konektor má piny také označené 1,2,3,4. jenže u toho starého je pin 1 v lampičce nevyužitý, takže na ní jsou zapojené jen 2,3,4. Mám na ten nový zapojit 2 na 1, 3 na 2 a 4 na 3? nebo klasicky 1 na 1, 2 na 2, 3 na 3 a pin 4 nechat volný?

díky

Vloženo

Ja sem to resil jednoduse, roztec mezi pinama je u obou stejna, takze staci bud upilovat ten puvodni konektor o posledni pin (sice bude pojistka jen na jedny strane ale drzi dobre - mam to tak) a nebo muzes vylomit na svetle pravou stranu svorkovnice a zastrcit tam ten konektor tak jak je. Z toho vypliva, ze poradi pinu je stejne a ten nezapojeny pin bude vycuhovat smerem k prostredku svetla.

Vloženo

díky :) pomohlo to :) jen pro ostatní co to teprve třeba budou dělat, tak z původního konektoru č.2 na č.1, č.3 na č.2 a č.4 na č.3.

řezal jsem do oldface stropnice a do ni daval novy face ramecek, vse slo jako po masle a dopadlo to dobre :)

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, mám stropní lampu ze superbu, no nemám k tomu konektor. Na octavackom osvětlení jsou na konektoru 3 pacičky a sup jich má 6. sonyk02 mi vyhledal, že jsou zapojený jen 4. jestli tohle někdo řešil, napište na kterou pacičku co zapojit. dík

post-21417-1258809211_thumb.jpg

post-21417-1258809227_thumb.jpg

Vloženo

Číslo toho konektoru je : 3B0 972 706

Zapojení:

T6/1 - osvětlení natáhni třeba od spínače světel (šedo/modrá)

T6/2 -

T6/3 - propoj vnitřní osvětlení z původního konektoru přepoj hnědo/ modrej drát

T6/4 - kostra - z původního hnědá

T6/5 - propoj kladný pól vnitřního osvětlení z původního červeno/ černá

T6/6 –

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...