octaviaman Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no odpověd ode mne byla jasná,náměstku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak si nestěžuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bando třeste se, zdá se, že celý příští týden, resp. Po až Čt budu na Boletkách, ubytování v Krumlově, takže konečně ti věční stěžovatelé nebudou mít co vymýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 V krumlove!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Copak? Už se třeseš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Boletice zapadaly sněhem a to komplet v Krumlově budeš mít nocleh u medvědů na zámku to zařídíme nejdřív tam budu ale o víkendu,takže se asi nepotkáme mj. prohlídni si Kájov,od tama pocházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 mj. si prohlídni moje stopy v medvědím příkopu ty rodáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 heh,ty krvavý nebo ty hnědý ty se ale špatně poznají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tady to zasejc jednou žije! co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 taky koukám... vždy sem vlezu, zda je tu něco nového... a ono většinou nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 hm,aktivisti,podle toho vypadají i srazy mám takovej dojem,že je to trochu zapomenutý,nebo jihočeši nechtějí být jihočechama,nebo nechtějí být s námi nebo.... mi to hlava nebere myslím Peto že tu zbydem sami,teda pokud mně tu nenecháš tlachat samotného ale jako ne že by hošíci neměli čas,jo,jen na nás prostě se***ou hele,co sníh,jel by sis sklouznout?někdy?třeba v neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já sem chodím poctivě každej den, ale nikdo a nic se tu neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 octaviaman: kde by si se chtel klouzat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 kluci jihočeský, dívali jste se na hokej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 samozřejmě, on-line ze 14 řady. To zas byly nervy. A zítra budou ještě větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jasně že jsem čučel. Doufám, že se to zejtra povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 škoda, že to nedávají v bedně. celkem rád bych se díval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak pojd na zimak, to bude adrenalin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 já bych šel a rád,už ani nevím jaký to je jít na hokej na zimák, ale jsem v práci v Praze a na jih jezdím jen na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 octaviaman: kde by si se chtel klouzat? u naší fa by to drobet šlo,máme tam 2 slušný parkingy pro X aut stará modelárna ve slévárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 právě ´koukám na netu na sport on-line a dnešní zápas musí být luxusní, to je zaván před brankou Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 škoda, škoda. Nakonec o všem rozhodne takovej ušmudlanej gól. Ten zápas Vítky - Třinec vůbec nevypadal, že by byl prodanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Dobře vám tak Nikdy jsem Budějkám nefandil a nebudu , patří do první ligy kam je kdysi poslala Dukla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 jj, byl to pešek. Ale můžou si za to sami. O tolik bodů zbytečně přišli, škoda mluvit. Ten gól Třince byl pěkně štastnej, vlastní od brusle :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Dobře vám tak Nikdy jsem Budějkám nefandil a nebudu , patří do první ligy kam je kdysi poslala Dukla Pozor Mišáku, máš u mě podmínku s výstrahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.