mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Doli se holt uklepnul, to se stává. A všichni okolo z toho mají srandu. To jsem se tě zastal, viď? To máš asi velké plus...duo Zdenda a Zdenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Míša na to kápnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ale ještě tak dlouho tam nejsi, aby si nám záviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Míša na to kápnul. Ale ještě tak dlouho tam nejsi, aby si nám záviděl. Jen si nech Dolíka, my s bruderem postaráme o Lúcu (konkrétně bruder), aby nebyla smutná, takoví jsme kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jen si nech Dolíka, my s bruderem postaráme o Lúcu (konkrétně bruder), aby nebyla smutná, takoví jsme kamarádi Tak tak. Až dojedou do Bechyně tak se spravedlivě podělíme. Ty zdendu ať nemáš doma problémy a máš večeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak tak. Až dojedou do Bechyně tak se spravedlivě podělíme. Ty zdendu ať nemáš doma problémy a máš večeři. Já žádnýho ze Zdendů nechci, a Lúcu jsem Ti tím přiknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Doli se holt uklepnul, to se stává. A všichni okolo z toho mají srandu. To jsem se tě zastal, viď? Diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 MISCHICKO & LUĎO = :blbec: :blbec: :blbec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Však počkej, ja tady v Bech někde Lůďu na Kameňáku chytnu a pak uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To Ty Zdendu bylo na Zdemara. Ne na tebe brůdře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Však počkej, ja tady v Bech někde Lůďu na Kameňáku chytnu a pak uvidí Spíš neuvidí a nožičy se mi budou motat jak po firemním večíku. To tak Ty tam máš známí a opiješ mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Spíš neuvidí a nožičy se mi budou motat jak po firemním večíku. To tak Ty tam máš známí a opiješ mě. Slyšel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ooo, taky Krumlovak? Zatim je sraz daleko (cervenec) Jak jako Krumlovák? Ty jsi snad taky Krumlovák? Hehe, zrovna sháním rozumného člověka co by byl ochotný půjčit mi na 10minut ventil N75 abych věděl jestli je závada tímto zatim vypadá že ano... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry654506 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Spíš neuvidí a nožičy se mi budou motat jak po firemním večíku. To tak Ty tam máš známí a opiješ mě. Slyšel jsem. Buď rád žes mě neviděl. Bylo mi potom v sobotu v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Buď rád žes mě neviděl. Bylo mi potom v sobotu v práci Jeste ze mas toho brachu, kterej se o tebe postara!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jeste ze mas toho brachu, kterej se o tebe postara!! Ale může za to ON. On mě koupil lístek,tahal na pivo o seznámil s pani kapitánkou Štenclovou s kterou sem si MUSEL dát panáka a to byl poslední co si pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jinak DOBRÝ RÁNO KLUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jinak DOBRÝ RÁNO KLUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ. Spis poledne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jak jako Krumlovák? Ty jsi snad taky Krumlovák? Hehe, zrovna sháním rozumného člověka co by byl ochotný půjčit mi na 10minut ventil N75 abych věděl jestli je závada tímto zatim vypadá že ano... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry654506 Jojo Krumlovak. Odpovedel jsem Ti do Tveho tematu s tim problemem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 (editace) Ale může za to ON. On mě koupil lístek,tahal na pivo o seznámil s pani kapitánkou Štenclovou s kterou sem si MUSEL dát panáka a to byl poslední co si pamatuju. A on to zase urcite popre ze by za to mohl!! Editováno: 20. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 A on to zase urcite popre ze by za to mohl on!! I když ještě,že ho mám. Ty s Lůcou byste mě neunesli a neuložili do pelíšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To je zas debata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 To je zas debata Jezis uz je tady...co se ti nelibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jezis uz je tady... Amen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Amen kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.